Veterans Today: Гејтс жели да завлада светом – од нас зависи хоћемо ли му то дозволити

И У ТЕТОВАЖЕ ЋЕ СЕ УБАЦИВАТИ ЧИПОВИ ЗА КОНТРОЛУ НАД ЧОВЕЧАНСТВОМ

* Ентони Фаучи и Дебора Бирк, двоје стручњака који су уверили председника Трампа да заустави економију, одговорни за то како се Covid-19 доживљава у америчкој у јавности. Обоје имају јаке везе са Фондацијом Гејтс, аБирк је пред камерама признала да се особе било ког узраста, које умиру од било ког узрока, ако су тестиране позитивно на Covid-19, рачунају као да су умрле од Covid-19

* Кнут ВИТКОВСКИ, епидемиолог са 35 година искуства у проучавању пандемија, упозорава: „Ова пандемија је попут сваке годишње пандемије грипа. Ако би јој се дозволило да се шири, наступио би период од неколико недеља у коме би био постигнут `имунитет стада`, након чега би пандемија нестала. Старије и немоћне особе биле би заштићене од контаката, али само у том периоду. Карантини и дуге `самоизолације` су штетни“

* Гејтс је, можда и не желећи, открио стратегију због које треба да се заледи крв сваког критичког мислећег човека: „На крају, морамо имати сертификате о томе ко је опорављена особа, ко је вакцинисана особа, јер не желимо да се људи крећу по свету у којем имате неке земље које над тим, нажалост, неће имати потребну контролу»

* Кредитне картице могу бити савршени „чип“ помоћу којег би тоталитарни ауторитет контролисао над човечанство

_______________________________________________________________________

        „Свету ће се нормалност вратити тек када у великој мери будемо вакцинисали целокупну глобалну популацију“ (Бил Гejтс)

        Мислим да су људи у Сједињеним Државама, а можда и у другим земљама, послушнији него што би требало да буду“ (проф. др Кнут Витковски)

        ЕРНСТ Волф, немачки новинар који прати међународне финансије и њихове последице, у интервјуу од 20. марта 2020. објаснио је да су финансирање и контрола Светске здравствене организације (СЗО) започели да се мењају у 1970-им и да је то било окретање од држава ка фармацеутској индустрији и приватним фондацијама.

        Временом је све већа подршка долазила од Фондације Била и Мелинде Гејтс. Данас је моћ Била Гејтса у СЗО изузетно велика јер има статус сличан статусу шефа државе који није само у СЗО већ и у Г20.

Ернст Волф

        Фондација Гејтс са Светским економским форумом била је домаћин пандемијске вежбе Event  201 која је одржана четири месеца пре одлуке о карантинима због Covid-19. Фондација Гејтс је такође „инвеститор и партнер“ Коалиције за иновације спремности за епидемију, чија је мисија „да подстиче и убрзава развој вакцина“.

        Што се тиче пандемије Covid-19, гласови бројних епидемиолога беспрекорне репутације разилазе се са оним што приказују у главним медијима.

        Конкретно, интервју Кнута Витковског од 8. априла, епидемиолога са 35 година искуства у проучавању пандемија, врло је поучан.

        Док га саговорници подсећају да су његови погледи на пандемију и „карантине“ у апсолутној супротности са владиним, он одговара једва садржавајући гнев: "Ја нисам плаћен од влада, тако да имам право да говорим као научник", што је указивање на интелектуалну проституцију међу онима који креирају службене наративе.

        Његова основна порука је да је ова пандемија попут сваке годишње пандемије грипа. Ако би јој се дозволило да се шири, наступио би период од неколико недеља у коме био постигнут „имунитет стада“, након чега би пандемија нестала. Старије и немоћне особе биле би заштићене од контаката, али само у том периоду.

        Објашњава прецизно зашто је затварање у карантине, у које сатерују људи недопустиво, а облик масовног кућног притвора одређен као „самоизолација“, по епидемиолошким начелима - штетна стратегија.

        Пред крај интервјуа он каже: „Ако се људи не буду борили за своја права, њихова права ће бити заборављена“. А онда, горко, као коментар на способност званичника да угуше нежељена мишљења: „То је борба да будете саслушани“.

        Ентони Фаучи и Дебора Бирк, двоје стручњака из НИХ-а који су уверили председника Трампа да заустави економију, то су лица која су одговорна за то како се Covid-19 доживљава у америчкој у јавности. Обоје имају јаке везе са Фондацијом Гејтс.

        Бирк је пред камерама признала да се особе било ког узраста, које умиру од било ког узрока, ако су тестиране позитивно на Covid-19, рачунају као да су умрле од Covid-19.

        Не треба имати претерано озбиљну статистику да би се увидело да ће службени подаци о смртности произведени из такве политике искривити истину о вируленцији грипа ове сезоне познатог као Covid-19.

        Било је зачуђујуће што је она изнела такво признање.  

Кнут Витковски

        Постоји интервју Била Гејтса у којем он открива више него што је можда и намеравао.

        Ево: „То је [Covid-19] прилично заразан вирус, много заразнији од МЕРС-а или САРС-а. Није фаталан као што су они били... Ништа слично се није догодило у економији у нашем животу. Али новац - знате - враћање економије и новац - то је реверзибилнија ствар него враћање људи у живот. Стога ћемо прихватити бол у економској димензији - огроман бол - како бисмо смањили бол у димензијама болести и смрти“.  

        Гејтс лаже. Његов „начин заразнијег“ од осталих грипова је директно супротан оценама епидемиолога Витковског који тврди да нема доказа за такве тврдње.

        У сваком случају, „заразније“ значи само преносивије, што не говори ништа о симптомима болести.

        Оно што је овде кључно је Гејтсово признање да Covid-19 „није тако фаталан“ - што значи да није тако вирулентан - као остали вируси новије историје.

        Ипак, користећи се глобалним утицајем који је његово велико богатство купило за њега и његову фондацију, он се залаже за гашење економије због онога што наизглед представља лошу сезону грипа.

        У оквиру истог интервјуа, Гејтс открива стратегију која омогућава да се крв сваког критичког мислећег човека заледи:

        „На крају, морамо имати сертификате о томе ко је опорављена особа, ко је вакцинисана особа, јер не желимо да се људи крећу по свету у којем имате неке земље које над тим, нажалост, неће имати потребну контролу».

        Шта Гејтс подразумева под "сертификатом", јасно говори чињеница да је његова фондација финансирала истраживања на Масачусетском технолошком институту (МИТ) за израду "тату ИД", која ће му бити убризгавана са вакцинама.

        Ово је леп пример академске заједнице која се простире пред богатством јер би свако ко прође кроз врата МИТ-а, ако је довољно паметан, одмах схватио подмукле потенцијале таквог маркера.

        То иницирају људи који тврде да у свету класични новац више неће бити у оптицају, па ће кредитна картица бити савршени „чип“ помоћу којег би тоталитарни ауторитет могао да врши контролу над човечанством.

        Поменута тетоважа је искорак, а како технологија буде напредовала – унутра ће бити много више од историје вакцинације. Биће готово све о тој особи, зато Гејтс изражава забринутост поводом путовања невакцинисаних.

Бил Гејтс

        Можете замислити вакцинацију као средство за контролу људске мобилности. А како би се маркери додавали уз годишњи снимак грипа, особа не би била свесна да има „ознаку“ која је видљива голим оком, а њен садржај би анонимно читали службеници са правом опремом.

        Бил Гејтс, бизнисмен са 100 милијарди долара, усредсређен је на своју мисију вакцинације против човека а за систем потпуне усаглашености, дао је стотине милиона долара СЗО и сад је то у великој мери алат вакцинашког лобија у коме доминира његова стратегија.

        Гејтсом се у интервју од 8. априла 2020. залагао са "изравнавање кривуље" (супротстављање епидемиолозима попут Витковског), за убрзавање производње вакцина, за „милијарде доза“, за „мудра улагања“.

        Срећа коју ће донети производња вакцина у обиму који он предлаже раније је била  тешко замислива за индустрију која ужива јединствени ниво правне заштите.

        Гејтс своју политику повезану са вирусном пандемијом представља као глобално лидерство. Он верује да је свет био "закључан" великим делом зато што је то сам изабрао, а и да је добар резултат то што ће глобална популација у будућности пристајати на извештаје о новим смртоносним вирусима који захтевају милијарде доза нових вакцина.

        Овај човек жели да влада светом. Да ли ће му свет то допустити - остаје да се види.

        (извор: Veterans Today)

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари