Ротшилда и Рокфелера нема међу најбогатијим појединцима, а ни међу најбогатијим породицама

НАВОДНО СУ НАЈБОГАТИЈИ НАСЛЕДНИЦИ ОСНИВАЧА АМЕРИЧКОГ ТРГОВИНСКОГ ЛАНЦА WALMART

  • Сумарно богатство 25 најбогатијих породица планете премашује трилион долара

        АМЕРИКАНЦИ сваке године објављују ранг-листе најбогатијих људи на свету. И, годинама су на врху Бил Гејтс, Ворен Бафет, Џеф Безос...

        Многи широм планете током свих тих година редовно су се питали: а где су Ротшилди и Рокфелери? С разлогом, али се ништа на том плану није променило, а вероватно и неће.

        На овакав закључак упућује и ранг-листа најбогатијих породица света коју је сачинила и објавила америчка агенција Bloomberg. Јер, ни међу најбогатијим породицама нема ни Ротшилда ни Рокфелера.

        Bloomberg за најбогатију породицу света прогласио Волтоне у чијем власништву је највећа америчка мрежа супермаркета Walmart. Њихово богатство је проценио на 151 милијарду долара.

        На друго место је поставио синове оснивача корпорације Koch Industries Фреда Коха - Чарлса и Дејвида - који заједно имају безмало 99 милијарди долара.

        Иза њих су потомци Френка Марса, однивача концерна „Марс“. Заједно „леже“ на 88 милијарди долара.

        Четврто место држе породице које су власници највећег светског произвођача пива Anheuser-Busch InBev. Њихово богатство је процењено на 54 милијарде долара.

        Место испод држе наследници модне куће Hermes са 49 милијарди долара.

        Сумарно богатство 25 најбогатијих породица планете премашује трилион долара.

        А Ротшилда и Рокфелера - ни у 25!

        Ово је утолико чудније што Bloomberg наводи и наглашава да је у рејтинг укључио породице чије богатство је бар једном било наслеђивано. Прелазило са генерације на генерацију.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари