КОСТНЕР: Витни се вратила кући и молим вас да сви обришемо сузе

Трочасовни опроштај од славне певачице у баптистичкој цркви Нова нада у Њуарку у Њу Џерсију

* По жељи породице, опело није било отворено за јавност и присуствовали су му само они који су добили позивнице

* Прочитано је и писмо њене мајке Сиси Хјустон."Захвална сам Богу што ми је дао овај дивни цвет и дозволио да расте уз мене 48 година. Почивај у миру моја девојчице"

* Било је доста нагађања да ли ће опроштају присуствовати бивши супруг Витни Хјустон Боби Браун. Он је у цркву ушао после сат времена, пришао сребрном ковчегу, помиловао га, да би потом отишао

* Поред свештеника и хора, у црквеној церемонији је учествовало и више певача, међу којуима су били Елтон Џон, Стиви Вондер и Алиша Киз која је отпевала песму Витни `Пошаљи ми анђела`

          ЊУАРК, (ФоНет) - У баптистичкој цркви Нова нада у Њуарку у Њу Џерсију, данас су се трочасовним опелом чланови породице, колеге и пријатељи опростили од прослављене певачице Витни Хјустон, која је преминула 11. фебруара у једном хотелу у Лос Анђелесу.

          По жељи породице, опело није било отворено за јавност и присуствовали су му само они који су добили позивнице.

          Пријатељи и родбина певачице са непоновљивим гласом почели су да се окупљају од раног преподнева у цркви у којој је Хјустон почела да пева у хору када је имала 11 година и чекали да буде унет сребрни ковчег прекривен белим ружама и љиљанима.

          Поред свештеника и хора, у црквеној церемонији је учествовало и више певача, међу којуима су били Елтон Џон, Стиви Вондер и Алиша Киз.

          Опелу су присуствовали и позната тв звезда Опра Винфри, као и глумац Кевин Костнер, који је са Витни Хјустон снимио филм Телохранитељ.

          "Витни је била чудо у мом животу. Данас се вратила кући и молим вас да сви обришемо сузе", рекао је Костнер у изузетно емотивном говору, који је мало кога од присутних оставио без суза у очима.

          Прочитано је и писмо њене мајке Сиси Хјустон.

          "Захвална сам Богу што ми је дао овај дивни цвет и дозволио да расте уз мене 48 година. Почивај у миру моја девојчице", написала је мајка славне певачице.

          Писмом се присутнима обратила и певачица Арета Френклин, која због болести није могла да допутује у Њуарк, а Алиша Киз је отпевала песму Витни Хјустон `Пошаљи ми анђела`.

          Било је доста нагађања да ли ће опроштају присуствовати бивши супруг Витни Хјустон Боби Браун. Он је у цркву ушао после сат времена, пришао ковчегу, помиловао га, да би потом отишао.

          Витни Хјустон ће бити сахрањена сутра на гробљу у Њу Џерсију, поред свога оца Џона Хјустона.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари