Џоли потукла све неславне рекорде: за две представе продато - 40 карата!

ДРУГИ ПИШУ: ДНЕВНИ ЛИСТ АЛО О ФИЈАСКУ БГ-ПРЕМИЈЕРЕ ФИЛМА

„У ЗЕМЉИ КРВИ И МЕДА”

  • Филм Анђелине Џоли „У земљи крви и меда” доживео је прави дебакл већ првог дана приказивања у Београду. Потукла све неславне рекорде на београдским благајнама пошто је за две пројекције њеног редитељског чеда продато једва 40 карата!

        Фијаско је најавила већ поподневна премијера, а вечерња представа запечатила је биоскопски живот филма у Београду пошто је на њу дошло тек тридесетак знатижељника.

        Биоскоп „Таквуд” синоћ је био аветно пуст непосредно пре почетка пројекције „У земљи крви и меда”. Док је неколицина тихо куповала карте и улазила у салу у којој, гле чуда, места нису била нумерисана, најупадљивије су деловали полицајци, појачани интервентним комбијем испред биоскопа, који су, како су нам рекли, послати у биоскоп „из предострожности”. Ипак, петорица њих у биоскопу остали су потпуно беспослени, јер су „Таквуд” синоћ посетили искључиво знатижељници.
       - Баш сам дошла да видим да ли је тај њен филм заиста антисрпски како су гас ви представили. Волим да доносим суд тек кад нешто погледам - испричала нам је Љубица пред улазак у салу.

       У пратњи дечка дошла је и студеткиња Мирјана.
       - Мени је вечерас било досадно код куће, па сам решила да идем у биоскоп. Од филма само очекујем да ме не успава и не смори – искрена је она.
       Случајно је до биоскопа прошетао и Данијел, графички дизајнер, који ипак признаје да га је заинтригирала помпа око филма.
       - Пратио сам све што се писало ових дана и то ме је натерало да дођем и погледам о чему се ту ради - каже Данијел.

        На премијери 12 гледалаца!

       Премијерно приказивање филма Анђелине Џоли „У земљи крви и меда” у Београду јуче је протекло без инцидената, а за прву пројекцију од 15 сати у биоскопу „Синеплекс” у Новом Београду продато је укупно 12 карата! Један од ретких Београђана који се нашао у биоскопској сали када је филм почео рекао нам је да га је заинтересовао филм јер је и сам „сведок распада Југославије”.
       - Дошао сам и да видим оно што већ знам, а то је да нас Србе и даље представљају у лошем светлу. Једноставно сам хтео да погледам филм - рекао нам је мушкарац који, као и остали, није желео да се представи нити да се слика.

        Ивана Кљајић - Ф. Б.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари