Чим се свидео Хрватима, сигурно није антисрпски

АНЂЕЛИНА ЏОЛИ У ЗАГРЕБУ НА ПРЕМИЈЕРИ

СВОГ ФИЛМА „У ЗЕМЉИ КРВИ И МЕДА“

Зана Марановић, Анђелина Џоли, Горан Костић

  • Премијери присуствовали и Јосиповић и Косор, а Џоли изјавила да би волела да српска публика погледа филм и сама процени је ли он антисрпски или није

         ЗАГРЕБ, (ФоНет) - Не оптерећујем се негативним критикама, поготово онима које долазе из Србије, јер ми је јасно да су оне великим делом и одраз политичке ситуације, али знам да је српски народ довољно паметан да размишља својом главом и да више не наседа на манипулације, изјавила је Анђелина Џоли у Загребу на премијери свог филма „У земљи крви и меда“.

         Она је додала да би волела да српска публика погледа филм и сама процени је ли он антисрпски или није.

         „Наш циљ није био вршити било какву пропаганду, него испричати људску причу која ће освестити међународну заједницу и по питању вашег трагичног рата“, напоменула је славна глумица, поводом свог редитељског првенца.

         Како преноси Радио Слободна Европа, филм је у петак увече попраћен суперлативима на загребачкој премијери, којој су присуствовали и председник Хрватске Иво Јосиповић и бивша премијерка Јадранка Косор.

         „Знам да се Хрватска, као и Босна, годинама борила за своју слободу и да вам неће бити лако гледати филм, но надам се да ћете га прихватити као што сте прихватили мене и филмску екипу“, рекла је позната глумица публици.

         Џоли је рекла да је претње током снимања и након сарајевске премијере филма нису уздрмале.

         „Осећам да је то осетљива тема и осећам да људи у овом делу света живе у ситуацији где су присиљени бити свесни својих разлика и осећаја агресије. Али велика већина људи су апсолутно прекрасни и у ову ћу регију долазити поновно и поновно јер сам се заљубила у њу и никада нећу слушати претње“, изјавила је Анђелина Џоли. 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари