Јапанци измислили апарат за пољупце

ЈАПАНСКИ НАУЧНИЦИ КОНСТРУИСАЛИ СУ НАПРАВУ ЗА СЛАЊЕ ПОЉУБАЦА НА ​ДАЉИНУ ПРЕКО ИНТЕРНЕТА

    Стручњаци токијског Универзитета за телекомуникације већ су продемонстрирали могућности за `имитацију пољубаца на даљину`. Реч је о два апарата који се прикључују на компјутер. Налазећи се чак и на великом растојању, двоје заљубљених – седећи свако поред свог компјутера – стављају у уста угнути пластични сензор и почиње да преко њега кружно прелази језиком у смеру казаљке на сату или обрнуто. Њихове покрете синхронизује компјутерски програм  који обезбеђује да `цуцла` једног партнера, која има шупљину за језик, почиње да се креће у устима док други кружним покретима врти своју.

    Засад је справа за даљинске пољупце у фази испитивања и на њеном усавршавању  ће моратида се још много ради, али се надамо да ће она ускоро бити у стању да партнерима пренесе осећај укуса и да обезбеди имитацију дисања – саопштио је шеф лабораторије у којој се направа тестира Нобухиро Такахаши.

Јапански стручњаци верују да ће њихова направабити веома популарна и тражена међукорисницима социјалних мрежа који ће пожелети да се љубе са својим виртуелним сабеседником. Тврде да ће то за њих бити добар начин да провере: има ли смисла да наставе контакт и да се сретну у стварности.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари

apciha vuki's picture
apciha vuki (није потврђен) 18:59 12.01.2016.

  • +0
Voting is closed.

hahah kakav debilizam

Сремац's picture
Сремац (није потврђен) 13:08 19.01.2016.

  • +0
Voting is closed.

Прича о епохалним открићима науке је често скривена превара па је тако, осамдесетих година, код нас дошла група Јапанских научника која је на основу слике В. Караџића, компјутрески остварила његов глас. Али, не лези враже, група тонаца тадашње РТБгд. (Рад. тел. Београд) узме и разложи тонски снимак и гле ко би други него глумац, пок. Љ. Тадић, у улози нашег просветитеља Вука К.
Скандал је брзо заташкан јер је у њему учествовала и тадшња држава. Али осуда јавности је била велика, много већа него данас код змбираних Срба, којису прогутали прелазак на ислам Прве Српкиње после рата, Мирјане Карановић, која је пристала да глуми у муслиманском филму, наравно за новац, једну од 50.000 силованих Босанки. Квака је у имену "Босанки" коју је, сад скоро појаснила Анђа Џоли, објаснивши да се ту ради и о Српкињама, и о Хрватицама и о Муслиманкама али у време када је требало бомбардовти Србе, није се трудила да то објасни! Мирјана још и данас ужива у том крвавом новцу и не пада јој на памет да се извини Српском
народу!

Додај коментар