Gazeta Express: У Берлину се срели заступници влада Србије и Косова

ПРИШТИНСКИ ШИПТАРСКИ ПОРТАЛ ТВРДИ ДА СУ ТО БИЛИ СЕЉИМ СЕЉИМИ И МАРКО ЂУРИЋ

Сељим Сељими

          ЗВАНИЧНИЦИ Владе Србије и Владе Косова учествовали су на састанку у Берлину који је одржан уз посредовање Немачке у настојању да се одблокира дијалог, објавио је приштински шиптарски портал Gazeta Express.

         Састанак је наводно одржан јуче, а косовску делегацију предводио је шеф кабинета косовског премијера Сељим Сељими, док је српску страну заступао директор Канцеларије за Косово владе Србије Марко Ђурић.

         Путовање Сељимија у Немачку и састанак са Ђурићем за Gazeta Express потврдио је бивши шеф косовске делегације у техничком дијалогу са Србијом Авни Арифи који је тренутно амбасадор „Косова“ у Уједињеним Арапским Емиратима

         "Читав састанак је био посвећен враћању техничког дијалога тамо где је стао, дакле - како да наставимо даље. Нисмо били надлежни да причамо о политици, а ни о таксама", рекао је Арифи.

         Према Арифију, у Берлину је косовска страна затражила од српске стране и немачких посредника да не условљавају наставак дијалога и да се разговори наставе на самиту у Паризу, објавила је Gazeta Express.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари