„Амбасадор Срба у Србији”

 СНП 1389 излепио Београд са више хиљада плаката подршке Александру Васиљевичу Конузину. Под насловом који говори све и о наступу руског амбасадора на Београдском безбедносном форуму. И о односу српских учесника тог скупа према Србији и Космету. И о стању српске ствари у самој Србији.

 "Подршка ГОСПОДИНУ Александру Конузину!

    Српски народни покрет 1389 обавештава јавност да је 20.септембра 2011. извео акцију подршке, Његовој екселенцији ГОСПОДИНУ Александру Конузину, амбасадору Руске Федерације у Београду, чији је лик на плакатима представљен као "амбасадор Срба у Србији". ГОСПОДИН Александар Конузин је у Србији под сталним нападом и ударом, након његовог наступа на Форуму за безбедост, на којем је изнео став апсолутне већина грађана Србије, и рекао оно што мисли и осећа Српски народ. Од тога тренутка јуришници домаћих издајника и страни плаћеници непрестано без основа клевећу и злонамерним нападима, покушавају да манипулишу са јавношћу у вези обраћања  амбасадора током форума. 

    Припадници СНП 1389 су полепили више хиљада плаката са ликом ГОСПОДИНА Александра Конузина, током данашњег дана широм центра Београда, али и по другим градским општинама. Током лепљења, припадници покрета су били непрестано изложени пријатним поздравима подршке пролазника, и од великог броја грађана су стигле молбе, да и они да добију свој примерак палаката."

     Портпарол СНП 1389 

    Миша Вацић

 http://www.snp1389.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=580:2...

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари