Звездин узлет у Ивањици

Црвено-бели почели да побеђују и у гостима – Јавор савладан са 3:1

* Јавор повео голом Одите, изједначио Евандро, ведећи гол постигао дебитант Лука Милуновић, а коначан резултат – Филип Младеновић

        ФУДБАЛЕРИ Црвене звезде – потврђујући да је `пролеће звездино време` - почели су да побеђују и у гостима.

        Прва `жртвва` био је ивањички Јавор који је савладан са 3:1, у 17. колу Супер лиге Србије. Упркос томе што су домаћини и  повели голом Обиоре Одите (у осмом минуту) који је са 12 метара -после асистенције Николе Јакимовског - савладао голмана црвено-белих Бобана Бајковића.

        Изједначујући гол је у 34. минуту постигао Звездин Бразилац Евандро. Голу је претходио добар центаршут Луке Миливојевића  са десне стране, са Николом Микићем који је лопти главом променио правац, у улози `скретничара`.

        Звездин дебитант Лука Милуновић је у 39. минуту направио прекорет. И његовом голу је претходио добар центаршут Миливојевића.  Милуновић је главом савладао голмана домаћих Милорада Николића.

        Крајњи резултат -  3:1 за црвено-беле - поставио је Филип Младеновић у 86. минуту. Звездино зимско појачање на месту левог бека послао је неодбрањиво лопту у супротан угао голмана Николића. Са саме ивице шеснаестерца.

        Судија је поништио гол Кристијана Борхе због офсајда.

        Јавор је један једини пут био у прилици да изједначи. У 54. минуту. Тада је Немања Видић, после корнера и гужве у казненом простору, са 11 метара погодио стативу .

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари