Шекуларац: Џајићу, сад се не бежи са „Маракане”!

НЕКА ЏАЈА САДА ПОКАЖЕ КОЛИКО ЗАИСТА ВОЛИ ЦРВЕНУ ЗВЕЗДУ,

И НЕКА ЈЕ ПОМОГНЕ ПРВЕНСТВЕНО ФИНАНСИЈСКИ

Драгослав Шекуларац

         Драгослав Шекуларац је био и остао легенда Црвене звезде, нашег, европског и светског фудбала. Фудбалски велемајстор над велемајсторима.

         Популарни Шеки већ дуже време не одлази на „Маракану”, али помно прати и коментарише сва збивања у црвено-белом табору. Звезда и фудбал су две највеће љубави Шекуларца, чиме се овај спортски великан дичи.

         - Много ме изнервирала одлука UEFA да Звезди не дозволи да игра квалификације за Лигу шампиона. Тешко ми је то све пало - искрено, као и увек, каже Драгослав Шекуларац за „Спорт”.

         Ко је главни кривац за новонасталу ситуацију?

         - Нема ту дилеме - руководство тима са „Маракане”. Испали су лоши према играчима, па навијачима и на крају према самом клубу. Играчи Звезде су увек били богови, а сви остали су били иза њих. Тако није сада. И стигла је ова велика бламажа око елиминације са европске позорнице. То нам није требало ни за тренутак.

         Шта предлажете?

         - Да се под хитно отерају сви скоројевићи, који су последњих година нагрнули у Звезду. Многи су стигли на „Маракану” да се сликају и увећају свој приватни бизнис и велике паре... Треба тачно утврдити колико је Звезда била у минусу после председниковања Џајића, Пиксија Стојковића и осталих руководећих људи. И да врате онолико новца, колико је био минус после одласка са челних функција.

         Џајић вам никада није био по вољи?

         - Нека Џаја сада покаже колико заиста воли Црвену звезду. И нека је помогне првенствено финансијски. И још нешто би му поручио: Џајићу сада се не одлази и не бежи са „Маракане”.

         Чега се још плашите?

         - Плашим се да не дође до тоталне распродаје и одласка играча. Спас би био када би сви чланови управе дали по бар три милиона евра. И да се престане са ангажовањем играча, који не би могли да играју у Маринковој бари - јасан је Драгослав Шекуларац.

УГРАЂЕНА ДВА СТЕНТА

         Шеки је недавно имао хируршки захват, а све у вези проблема са срцем. Уграђена су му два стента.

         - Добро се осећам. Иде набоље. Захвалан сам ветеранима Црвене звезде на пажњи. Посебно Дуди Маравићу, као и челницима ФСС Караџићу, Лаковићу и Ћурковићу, те Сави Милошевићу, Мркели, Милутину Шошкићу - наглашава Шекуларац.

ЗВЕЗДА КРИВА ЗБОГ МАЛЕ ПЕНЗИЈЕ

         Шекуларац има 76 година и не баш високу пензију. Фудбалска и спортска величина то није заслужила.

         - Примам пензију од 400 евра, а по оном што сам дао нашем фудбалу она је морала бити најмање троструко већа. За све је крива Црвена звезда, која ми није уплаћивала новац за пензију - истиче Шеки.

         Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари