ВК Црвена звезда пред избацивањем из РТЛ

У ЗВЕЗДИ ОСТАЛИ ПРИ СТАВУ ДА ЈЕ СВЕ ПО ПРОПИСИМА,

А ПРЕДЛАГАЛИ ДА СЕ ОДИГРА БАР ПРИЈАТЕЉСКИ МЕЧ

  • Црвено-белима синоћ на Бањици делегат Ђоко Златановић, после телефонског разговора са председником Такмичарске комисије Миливојем Бебићем није дозволио да одмере снаге са Приморјем

        ВАТЕРПОЛИСТИМА Црвене звезде прети избацивање из Регионалне Триглав лиге. Црвено-белима синоћ на Бањици делегат Ђоко Златановић, после телефонског разговора са председником Такмичарске комисије Миливојем Бебићем, због спорних играча (Аксентијевићу, Драшковићу и Кљајевићу РТЛ не дозвољава да играју јер бранили боје грузијске Локомотиве у квалификацијама за Лигу шампиона) није дозволио да одмере снаге са Приморјем.

        Београђани су прошлог викенда за зеленим столом изгубили од Радничког и Војводине, тако да ће по правилнику РТЛ о њиховој судбини сада одлучивати дисциплински судија Ален Пешушић. Због неслагања са ставовима РТЛ, генерални секретар ВСС Немања Маријан поднео је оставку у њеном УО.

        Звездаши су остали при ставу да је све по прописима, а предлагали су да се одигра макар пријатељска утакмица. С тим се није сложио ни председник УО РТЛ Перица Букић, који сматра да правила морају да се поштују.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари