Ватерполо: Партизан има меч-лопту у финалу

ВАТЕРПОЛИСТИ ЗВЕЗДЕ ВЕРУЈУ ДА МОГУ ДА ИЗБОРЕ ТРЕЋУ УТАКМИЦУ

- 28. МАЈА НА ТАШМАЈДАНУ

Партизан-Црвена звезда

        ШАМПИОН жели крај, а изазивач мајсторицу. Ватерполисти Партизана Рајфајзен не крију да ће вечерас (19.00) на Бањици учинити све да искористе свој прву меч-лопту у финалу плеј-офа, док играчи Црвене звезде верују да су способни да изборе трећу утакмицу, 28. маја, на Ташмајдану. Црно-бели су у првом сусрету славили са 12:6.

        - Расположени смо, мотивисани, даћемо све од себе да одбранимо титулу. Позивам навијаче да нам помогну и да заједно славимо 27. круну - истиче капитен црно-белих Димитрије Ристичевић.

        Голман шампиона признаје да не очекује нимало лак дуел са звездашима:

        - Биће неизвесна утакмица. Црвено-бели немају шта да изгубе, играће на све или ништа, пробаће да нас изненаде. Али све је у нашим рукама. Ако одиграмо ангажовано, како знамо, нећемо имати разлога за бригу.

        Стратег црвено-белих Ристо Маљковић, који због казне неће седети на клупи, нада се да његови играчи могу до - мајсторице.

        - Прву утакмицу смо одиграли испод свог минимума. Нисмо исказали ни жељу ни сигурност, и они су у свему били бољи од нас. Сада је важно да те слабости не поновимо - наглашава Маљковић.

        Млади стручњак није забринут зато што неће седети на клупи и верује да ће га Александар Николић успешно заменити:

        - Није страшно што ћу бити на трибини. Ако смо у првенству успели да их савладамо на Бањици, можемо и сада. Битно је само да испоштујемо договор из свлачионице.

ПОПОВИЋ НЕ ИГРА

        Борис Поповић, центар Црвене звезде, кажњен је утакмицом неиграња јер му је искључење у првом мечу с Партизаном било друго у плеј-офу. Црвено-беле због црвеног картона са клупе неће да води стратег Ристо Маљковић.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари