Ватерполисткиње поносне на приказану игру

ПОКАЗАЛЕ ДА НАША АМАТЕРСКА ЕКИПА МОЖЕ ДА СЕ НОСИ СА ПРОФЕСИОНАЛЦИМА

Ивана Ћоровић

  • Не можемо да се приближимо врхунским селекцијама без јаких утакмица - каже Бајковић. Даме се сутра са Португалкама боре за девето место

        СТАЛЕ су на корак од подвига. Ватерполисткиње су сањале четвртфинале ЕП у Београду, али су и Немице у првом колу и Францускиње у последњем дуелу групне фазе биле и срећније и спретније за један погодак. Наше даме су храбрим и одважним играма у базену скренуле пажњу на себе, а сутра (13.30) ће се са Португалијом борити за девето место на Старом континенту.

        - Не можемо да се приближимо врхунским селекцијама без јаких утакмица. Показали смо да наша аматерска екипа може да се носи са професионалцима какви играју за Француску. Можемо да будемо задовољни приказаним играма на Шампионату. Поносан сам на девојке, које су пружиле максимум. Амбијент их је инспирисао, ниједном се нису обрукале - наглашава селектор Владимир Бајковић.

        Јована Пантовић истиче да су свим срцем желеле да победе Францускиње и изборе четвртфинале. Нажалост, морају да се задовоље борбом за девето место.

        - Треба нам више искуства и утакмица. Француска последњих година игра Светску лигу, што им је помогло да нас матирају. Надам се да ћемо наредних година бити боље.

        Ивана Ћоровић наглашава да су се и против Француске бориле до последње секунде:

        - Жалимо за пропуштеном приликом, а велико хвала публици која нас је све време носила. Надамо се да ово првенство неће значити и крај, већ да ће постојати континуитет у раду са девојкама у ватерполу.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари