Савић: Покушаћемо да одбранимо титулу...

ПОРУЧИО ДА ОЧЕКУЈЕ ВЕЛИКИ БРОЈ ГЛЕДАЛАЦА И ДА ЋЕ ДОМАЋА ПУБЛИКА БИТИ ВЕТАР У ЛЕЂА СРПСКОМ ТИМУ

Дејан Савић

        Селектор ватерполиста Србије Дејан Савић рекао је да је верује да ће екипа уз велику подршку публике успети да одбрани титулу првака Европе у Београду.

       „Ускоро нас очекује највеће Европско првенство у ватерполу и сигуран сам да ће бити на најбољи начин организовано. Репрезентација увек тежи да буде у врху и, уз позитиван притисак који ћемо претворити у мотив, покашаћемо да одбранимо титулу“, рекао је Савић новинарима на дружењу у ТЦ Ушће.

        Савић је поручио да очекује велики број гледалаца на предстојећем шампионату и да ће домаћа публика бити ветар у леђа српском тиму.

       „Ускоро би требало да окупимо све играче и почнемо са припремама. Нешто раније од осталих придружиће нам се Прлаиновић, Пијетловић, Филиповић и Мандић јер раније завршавају обавезе у Про Реку“, додао је Савић.

        Директор предузећа ЕП ватерполо 2016 Дарко Удовичић захвалио се свима који су помогли у организацији првенства.

       „Остало је мало времена до почетка. Много рада је иза нас и сада смо у финализацији припрема. Пред нама је навеће ватерполо првенство икада, али и технички најизазовније такмичење код нас. Сигурни смо да ће организација бити на највишем нивоу и желимо да на прави начин промовишемо наш ватерооло, али и Београд и Србију“, изјавио је Удовичић и додао да продаја карата иде јако добро.

        ЕП у ватерполу у Београду оџава се од 10. до 23. јануара 2016. године у Београдској арени.

        Упоредо ће се играти и шампонат у женској конкуренцији, у којем ће учествовати 12 националних тимова.

        Б92
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари