Дејан Савић зове ватерполисте на припреме

РЕПРЕЗЕНТАТИВЦИ ЋЕ СЕ СПРЕМАТИ ОД 10. ДО 14. ЈУНА НА БАЗЕНУ ЗАВОДА ЗА СПОРТ И МЕДИЦИНУ СПОРТА

Дејан Савић

        Селектор репрезентације Србије Дејан Савић саопштио је списак ватерполиста који ће тренирати у Београду и припремати се за наредна такмичења.

        Српски ватерполисти спремаће се од 10. до 14. јуна на базену Завода за спорт и медицину спорта у Кошутњаку, а потом наставити припреме у Крању када ће се прикључити и остали репрезентативци после Фајнал-ејта Лиге шампиона у Ђенови.

        Чак њих 23 су позвана, међу којима седморица из првака Србије Партизана (Ристичевић, Томић, Вучинић, Радоњић, Јанковић, Лукић и Лазић), а петорица из Црвене звезде (Добожанов, Танкосић, Стојановић, Асановић и Тохољ), а из домаће лиге су још Филиповић (Војводина) и Велкић (Шабац).

        На списку за рад у Београду су:

        Димитрије Ристичевић, Петар Томић, Ђорђе Вучинић, Никола Радоњић, Марко Јанковић, Никола Лукић, Ђорђе Лазић (Партизан), Лазар Добожанов, Вељко Танкосић, Огњен Стојановић, Матеја Асановић, Вељко Тохољ (Црвена звезда), Радослав Филиповић (Војводина), Петар Велкић (Шабац), Немања Вицо (Триестина), Сава Рандјеловић, Немања Убовић (ОСЦ), Стефан Митровић, Никола Јакшић (Ференцварош), Гојко Пијетловић (Орадеа), Душко Пијетловић, Гаврил Суботић (Динамо), Радомир Драшовић (Спорт Менаџмент Верона).

        Б92
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари