Стјепановић: Мислим да ћу пливати још брже

МИСЛИМ ДА ЋУ ПЛИВАТИ БРЖЕ НА 200 И 400M КРАУЛ НЕГО У ДОХИ,

ПОСТОЈИ ПРОСТОР ДА СЕ ПОПРАВИ ВРЕМЕ

Велимир Стјепановић

        Српски пливач Велимир Стјепановић, после два освојена сребра на Светском купу у Дохи, изјавио је да на предстојећем такмичењу истог ранга у Дубаију очекује боље резултате и да се нада новим медаљама.

       „Мислим да ћу пливати брже на 200 и 400 метара краул него у Дохи. Има пар места где сам лоше отпливао, тако да постоји простор да се поправи време. Подижем форму и очекујем добре резултате. Ипак, конкуренција је огромна, нијансе одлучују и све је могуће. Почев од тога да не обезбедите пласман у финале, до освајања златне медаље. Свако одличје је, самим тим, изузетан успех“, рекао је Стјепановић.

        У мушкој конкуренцији, поред Стјепановића, Србију ће на базенима Хамдан комплекса представљати још Чаба Силађи, Иван Ленђер и Стефан Шорак.

       „Србија у малом, на задовољство свих нас. Мислим да ће бити много српских навијача, позивам све који живе у Дубаију да дођу и да нас подрже. То ће много да нам значи и пливаћемо брже због тога. Добро је што имамо малу српску пливачку екипу овде, дружимо се, држимо заједно и бодримо једни друге. Ми смо као породица“, истиче Стјепановић, који би требало да плива у дисциплинама 200, 400 и 1. 500 метара краул.

        Светски куп у Дубаију одржаће се у петак и суботу, уз учешће 440 пливача из 56 земаља, као и 350 такмичара из локалних клубова.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари