Шпановићева на митингу Дијамантске лиге!

ПОСЛЕ ЧЕТИРИ МЕСЕЦА ПАУЗЕ ЗБОГ ПОВРЕДЕ, ИВАНА ЈЕ ПОНОВО СПРЕМНА И ОРНА ЗА НОВЕ УСПЕХЕ

Ивана Шпановић

        Ивана Шпановић направила је дужу паузу. Српска скакачица у даљ није се такмичила од Европског дворанског првенства у Београду почетком марта, када је освојила златну медаљу.

        Она је у међувремену зарадила повреду листа леве ноге, коју је санирала, па је пропустила митинге овогодишње Дијамантске лиге.

        Ипак, Ивана је поново спремна и орна за нове успехе. Она ће сутра званично отворити сезону наступом на митингу Дијамантске лиге у Лозани, након што је пропустила митинге у Јуџину и Ослу.

        У скоку у даљ у Дијамантској лиги тренутно је водећа Тијана Бартолета са 15 поена.

        Треба напоменути су ове сезоне уведена нова правила, која за циљ имају пре свега да целокупну лигу учине атрактивнијом, па се тако током целе сезоне сакупљају бодови за пласман на финални митинг, а победник је онај који у финалу оствари најбољи резултат.

        Дисциплина скок у даљ у Лозани је на програму од 19.50 часова у четвртак, а након Швајцарске Шпановићева ће наступати и на митингу у Лондону, који је на програму 9. јула.

        Пред наступ у Лозани, Ивана је као промотер митинга урадила серију кратких записа под називом „Пет дана са Иваном“, у којима српска шампионка говори о омиљеним одличјима, о борби са конкуренцијом, популарности, вежбању, али и омиљеном десерту.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари