Преко сто малишана у Руми са Андреом Лекић

КАО И ПРЕТХОДНИХ ГОДИНА СА ДЕЦОМ ЋЕ БИТИ И КАТАРИНА ТОМАШЕВИЋ И САЊА ДАМЊАНОВИЋ

Андреа Лекић

        Интернационална Рукометна академија „Андреа Лекић“, четврта по реду, одржаће се од 19. до 25. јуна у Руми, уз учешће више од 100 девојчица и дечака.   

        Једна од најбољих рукометашица света окупила је децу из 10 земаља, која ће током седам дана трајања Академије усавршити и научити нове вештине овог спорта и развити правилан приступ спорту и тренинзима.

        Са полазницима ће радити рукометни тренери, тренери голмана, кондициони тренери, спортски психолог, нутрициониста, а као и претходних година са децом ће бити и српске рукометашице Катарина Томашевић и Сања Дамњановић.

        „Осећам се јако привилегованом што већ четврту годину имам прилику да радим са талентованом и вредном децом. Заиста је част што су нам указали поверење и изабрали да са нама на Академији проведу седам дана фокусирани на спорт и рукомет. Сваке године, пре почетка, имам позитивну трему, али знам да смо на правом путу, са провереним тимом и децом која заиста желе да науче и усаврше своје знање. Једва чекам почетак и радујем се окупљању“, истакла је Лекићева.

        Б92
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари