Повратница Андреа Лекић: Ово је нова ера…

ИМПЕРАТИВ ЈЕ ДА БУДЕМО ЗДРАВЕ, ДА НЕ ВЕРУЈЕМ У ДОБРЕ РЕЗУЛТАТЕ - НЕ БИХ БИЛА ОВДЕ

Андреа Лекић

        Женска рукометна репрезентација Србије окупила се у недељу поподне у Београду одакле је кренула пут Петровца на Млави, где ће обавити припреме за меч са Фарским Острвима на старту квалификација за Европско првенство у Француској.

        Изабранице селектора Љубомира Обрадовића, у наредну недељу чека и меч другог кола са селекцијом Македоније у Скопљу.

        „Пре свега желим да видимо у каквом су стању девојке после старта првенстава у својим клубовима. Не бих никога потцењивао ни прецењивао. Идемо од утакмице до утакмице, знамо свој квалитет, верујемо у њега и настављамо да радимо. Прекратак је период за неке посебне припреме, али искористићемо све што можемо. Желимо пуну халу, а девојке ће се одужити на прави начин публици која дође да нас бодри“, казао је селектор Љубомир Обрадовић.

        После три године, званичну утакмицу у репрезентацији одиграће и најбоља рукометашица планете у избору IHF за 2013. годину, Андреа Лекић:

        „Осећам се срећно и узбуђено. Прошло је три године репрезентативне паузе. Имам позитивну трему. Радујем се, јер познајући селектора знам да ћемо сваки тренутак искористити на најбољи могући начин. Ово је, да кажемо, једна нова ера. Нисмо наступале у овом саставу годинама. Пред нама је много рада“, казала је Лекићева и додала:

        „О Фарским острвима немам никакву информацију, Македонке познајем добро. Верујем да се очекује максимум од нас од првог до последњег тренутка. Ово је увод у припреме за Светско првенство. Имаћемо десетак дана, пробаћемо да урадимо што више. Нисмо имали добрих резултата у задње три године. Императив је да будемо здраве. Надам се да ћемо направити корак напред. Да не верујем у добре резултате, не бих била овде“.

        Дуел Србије и Фарских острва на програму је у четвртак од 18 часова.

        Спортклуб
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари