Илић одбио 100000 a Станић 70000€ због Србије!

РЕПРЕЗЕНТАТИВЦИ ЗБОГ МЕЧЕВА СА ЧЕШКОМ НИСУ ПРИХВАТИЛИ

УЧЕСТВОВАЊЕ НА КУПУ ПРИНЦА У КАТАРУ

Момир Илић, Владан Матић и Дарко Станић

        За неке Србија нема цену... Нису попут оних који би због продужетка уговора на три-четири године да се нађу на ширем списку Мађарске (Урош Виловски), или као они који су на голу Шпаније, а размишљају како да остваре право на „спортску пензију” коју им обезбеђује наша држава (Арпад Штербик).

        Ми имамо и часне, светле примере. У први план сада су искочили капитен „орлова” Момир Илић и „министар одбране” Дарко Станић...

        Како „Спорт” сазнаје, обојица су одбила уносне уговоре за Куп принца у Катару. За шест утакмица Момир Илић је требало да добије 100.000, а Дарко Станић 70.000 евра! И обојица су те понуде глатко одбили.

        Термини тих утакмица упадали су у календар двомеча са Чешком. Њима је пречи био одлазак на Светско првенство у Катару, 2015. године, него да купе нови стан, или неки „бесан” џип.

        На оваквим примерима треба да стасавају младе генерације. Да виде да новац није све у животу, да патриотизам нема цену. Љубав према отаџбини и сопственом народу не може да се мери квадратуром и кубикажом. Она се мери конкретним делима, а Илић и Станић су то и на делу показали и доказали.

        Алал вера, Мошо и Станке. Мало ко би тако поступио на вашем месту. Светли сте примери Срба и српског рукомета.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари