Хрватски селектор вукао Белоруског играча!

ЛИНО ЧЕРВАР У ПОСЛЕДЊЕМ НАПАДУ УШАО У ТЕРЕН И ВУКАО НАЈБОЉЕГ РУКОМЕТАША БЕЛОРУСИЈЕ

 
  • „Коцкасти“ су дошли до победе од 25:23 у последњим секундама меча, а исход је могао да буде и другачији да судије нису свирале фаул у нападу, уместо да санкционишу тренера Хрватске Лина Червара

        Не постоји реч са којом се може описати потез селектора Хрватске Лина Червара у последњем нападу против Белорусије.

        Искусни стручњак је у самом финишу утакмице при резултату 24:23 за Хрватску, када је Белорусија имала напад за изједначење урадио нешто скандалозно.

        Артур Карватски је трчао у напад поред аут линије где се налазио селектор Хрватске. Червар је у једном моменту закорачио у терен и ухватио рукометаша Белорусије.

        Судије не само да нису санкционисале потез Хрвата, већ су у наставку акције свирале фаул у нападу и тако омогућили домаћину да у последњим секундама преко Копљара овере победу 25:23.

        После бламаже литванских судија на утакмици Словенија - Немачка, после које је и Веселин Вујовић направио тотални хаос, да би касније EHF суспендовао арбитре због лошег суђења. Сигурно да је ово нова потенцијална афера која би могла да уздрма EHF и организацију Европског првенства, које већ сада спада у једно од лошијих такмичења у последњој деценији.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари