Цупара: Бићемо спремни за меч са Хрватском

НАЈБИТНИЈЕ ЈЕ ДА ПРОЂЕМО У ДРУГИ КРУГ И ПРОБАМО ДА УРАДИМО НЕШТО ВИШЕ, РЕКАО ЈЕ ПРВИ ГОЛМАН

  • „Једва чекам да почне првенство, као и моји саиграчи“, каже први голман нашег рукометног тима, Владимир Цупара

        Још три дана до прве утакмице!

        Први голман рукометне репрезентације Србије Владимир Цупара каже да је оптимиста пред дуел са Хрватском у Сплиту и поручује да његова екипа има квалитет да се упусти у борбу за медаљу на Европском првенству.

        „Једва чекам да почне првенство, као и моји саиграчи. Напорно смо радили и спремни идемо у Хрватску. У припремном периоду нисмо показали оно што можемо, али ће до дуела са Хрватском на старту турнира све доћи на своје“, рекао је Цупара за сајт РСС.

        Цупара ће баш у Сплиту дебитовати на великим такмичењима у репрезентацији.

        „То је мотив више за мене. Много се прича о тој утакмици, али није једина у групи и шта год да буде идемо даље. Најбитније је да прођемо у други круг и пробамо да урадимо нешто више. Има много претендената за највиши пласман, а пробаћемо и ми да дођемо до медаље“, закључио је Цупара.

        Изабраници Јовице Цветковића стигли су у словеначке Терме Зрече на завршни део припрема и пријатељске утакмице са домаћом селекцијом, вечерас од 19 сати у Мурској Соботи и сутра у Велењу од 18.

        Добра вест је да је тренинг са екипом одрадио Растко Стојковић који је на своју одговорност одложио операцију колена и прикључио се националном тиму. Меч Хрватске и Србије игра се у петак од 20:30 у сплитској Спаладијум арени.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари