Вермез тренер, Тумба директор

ОЧЕКИВАНИ ПОТЕЗИ УПРАВЕ ПАРТИЗАНА, ГРАНТ ОТИШАО ИЗ „ЛИЧНИХ РАЗЛОГА“

Аврам Грант

  • Нама је превасходни циљ нова титула у првенству, али трудићемо се и да оставимо траг у Европи. Хоћемо и да играмо допадљив фудбал како бисмо задржали навијаче на стадиону... Јер, питање је колико су сад реални планови да презимимо у Европи - рекао је Владимир Вермезовић после именовања

​         СТАРА успешна управа - на челу са председником Драганом Ђурићем - довела је на чело Партизана нове-старе проверене људе.

​         За новог тренера Партизана поставила је Владимира Вермезовића, а функцију спортског директора поверила је Љубиши Тумбаковићу. Оваква одлука Управног одбора црно-белих уопште није случајна.

​         Вермезовић је са Партизаном постигао велике успехе када је водио први тим 2004. и 2005. године.

​         Ђурић је о новом кормилару рекао: „Владимир Вермезовић је имао изузетне резултате у Партизану, међу којима је и онај када је презимио у Европи. Има велико искуство. Тумбаковић живи за Партизан и долази с великом жељом. Сигуран сам да ће заједно урадити много за овај клуб“.

​         „Њихов задатак су титула у првенству и што бољи резултат у Европи. Ми стварамо резултат као управа. У кризи показујемо супериорност у односу на ривале... Циљеви којима тежи Партизан јесу спортски резултати, рад и ред у клубу и чисти рачуни“, није крио Ђурић.

​         Он је казао да је клуб планирао да Аврам Грант остане две године, али да је израелски тренер морао да оде из личних разлога.

​         УО је поставио и легенду клуба Момчила Вукотића за директора омладинске школе. Уговори су потписани на по три године.

​         „Преда мном је велика одговорност. Биће занимљиво поновити оно што су људи у претходном периоду урадили. Нама је превасходни циљ титула у првенству, али трудићемо се и да оставимо траг у Европи. Хоћемо и да играмо допадљив фудбал како бисмо задржали навијаче на стадиону... Не бих се враћао у прошлост, моји планови су везани за будућност, јер је питање колико су сад реални планови да презимимо у Европи“ - рекао је Вермезовић новинарима у Београду.

​         Нови спортски директор, најтрофејнији тренер у историји Партизана Љубиша Тумбаковић, рекао је да тим мора да се обнови до почетка припрема за квалификације за Лигу шампиона.

​         „То ће бити тешко, признао је Тумбаковић, али то се дешава сваке године и то морамо да прихватимо“.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари