Партизан убедљиво декласирао Марибор - 4:0

ВРЛО ДОБРА ИГРА ЦРНО-БЕЛИХ НА ПРИПРЕМАМА У АНТАЛИЈИ, СТРЕЛЦИ: ШКУЛЕТИЋ (ДВА), МЕРТЕЉ (АУТОГОЛ), МАЛБАШИЋ

         Тренер Партизана Марко Николић из дана у дан је све ближи склапању коначног мозаика пред почетак пролећног дела сезоне.

         Црно-бели су забележили нову победу на припремама у Анталији. Врло убедљиву.

         Партизан је играчки и резултатски декласирао словеначки Марибор 4:0 (3:0). Посебне похвале за игру добијају Филип Малбашић, Мирослав Вуличевић и нападачки двојац - Данко Лазовић и Петар Шкулетић.

         Много лепих акција, „игра на прву“, голови, шансе... Николић је склопио оркестар, који уме да свира, али треба, ипак, ачекати званичне, такмичарске утакмице.

         Српски шампион је повео у 6. минуту, након што је Малбашић „избацио“ Петра Шкулетића, који је био бржи од голмана супарничке екипе.

         На 2:0 Партизан је повисио после аута у 26. минуту! Владимир Волков је извео аут, далеко је добацио, а неспретни Алеш Мартељ је затресао сопствену мрежу.

         Само три минута касније 3:0, стрелац Малбашић. Милан Лукач је дегажирао лопту, коју је на центру игралишта прихватио Шкулетић, који је пребацио до Малбашића, а он је лобовао голмана Марибора са 25 метара.

         Партизан је у наставку створио још неколико добрих прилика. Најгилнији су били Лазовић, Шкулетић и Малбашић који су одлично сарађивали.

         Управо је Малбашић у 69. минуту створио Шкулетићу шансу да поново затресе мрежу словеначке екипе, али је штопер Марибора Рајчевић „изникао из земље“ и спречио погодак.

         У 74. минуту било је 4:0. Лазовић је изванредно избацио Шкулетића по левој страни, а Црногорац је на засита леп начин завршио акцију - погодио је десни угао гола Марибора.

         Тренер Партизана Марко Николић био је пун позитивних утисака:

         „Приступ играча је био фантастичан, за сваку похвалу. Било је добрих акција, лепих голова, док је ривал имао само два,три шута са дистанце за 90 минута. Ово је још један добар показатељ за даље, приметно је да се играчи осећају све боље како се излази из периода тешких тренинга. Наравно, радује и побољшана ефикасност“.

         Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари