Марко Николић: Идемо у Крагујевац да победимо

ЛАЗОВИЋ СИГУРНО ИДЕ СА ЕКИПОМ У КРАГУЈЕВАЦ, ЗДРАВ ЈЕ, ДОБРО ЈЕ ТРЕНИРАО И БИЋЕ У КОНКУРЕНЦИЈИ ЗА ТИМ, РЕКАО ЈЕ ТРЕНЕР ПАРТИЗАНА

Марко Николић

         Тренер Партизана Марко Николић рекао је данас да једино о чему размишља у овом тренутку је победа у Крагујевцу против Радничког, до које ће црно-бели покушати да дођу са потпуно опорављеним Данком Лазовићем у нападу.

         - Противник је један од најискуснијих тимова у лиги, имају доброг тренера и сјајан домаћи терен, постижу доста голова. Ми ћемо тек данас имати комплетан тим због обавеза репрезентативаца, али идемо у Крагујевац са јасним циљем да играмо добро и победимо - изјавио је Николић на конференцији за медије на стадиону Партизана-

         Повратник у српски фудбал, бивши репрезентативац Данко Лазовић пропустио је два пролећна кола због повреде.

         - Лазовић сигурно иде са екипом у Крагујевац, здрав је, добро је тренирао претходних дана и биће у конкуренцији за тим - навео је НИколић.

         Са друге стране у Крагујевцу неће играти Никола Нинковић, који је због искључења против Радничког из Ниша у претходном колу кажњен са четири утакмице суспензије.

         - Нинковић је направио пропуст и он то врло добро зна, међутим, стварно више нећу да коментаришем одлуке разноразних комисија, које по свему подсећају на нека давна прошла времена - истакао је Николић.

         Утакмица између Радничког и Партизана игра се сутра од 14.30 сати на стадиону Чика Дача у Крагујевцу.

         Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари