ФК Партизан: Позајмице, појачања, казне...

ПАУЉЕВИЋ НА ПОЗАЈМИЦИ У НИШКОМ А КНЕЖЕВИЋ ВЕРОВАТНО У КРАГУЈЕВАЧКОМ РАДНИЧКОМ, ПОТРАГА ЗА ЗАДЊИМ ВЕЗНИМ, ПАНТИЋ ОДУШЕВИО

          У ишчекивању позитивног исхода преговора са „јаким и звучним“ именом, Камерунцем Ериком Ђембом Ђембом, у Партизану се у ходу припремају за реванш меч против јерменског Ширака у квалификацијама за Лигу шампиона, а уједно и праве одређене рокаде у екипи.

          Брзоноги десни бек Бранко Пауљевић, који је прошле сезоне доведен из кулског Хајдука, али се није наметнуо на Тошчидерском брду, у наредној сезони биће на позајмици у нишком Радничком, с обзиром на то да су му се изјаловиле „комбинације“ за Јужну Кореју и Израел.

          На позајмицу ће, вероватно, и везиста Филип Кнежевић, који, баш као и Пауљевић, није успео да избори место у Партизану. Већ неколико дана трају преговори Партизана и крагујевачког Радничког и то би требало да буде решено.

          Упоредо са одласцима, односно позајмицама, црно-бели се припремају за реванш меч против Ширака у 2. колу квалификација за Лигу шампиона и раде на довођењу новог играча, а дефицитарна је позиција задњег везног што је било и те како уочљиво у Јерменији.

          Права „бомба“ је у недељу увече одјекнула када се сазнало да бивши играч Манчестер јунајтеда Ђемба Ђемба преговара са црно-белима и да је договор врло близу.

          Партизан је у недељу поподне одиграо тренинг меч (2x30 минута) са „млађим братом“ Телеоптиком, по замисли тренера Вука Рашовића, који је желео да види новајлије и оне који су у другом плану.

          Без дилеме, најјачи утисак оставио је млади везиста Данило Пантић, који је постигао гол, асистирао, дриблао... Ево шта је о њему рекао Рашовић: „Пантић најозбиљније куца на врата првог тима, без обзира на његову младост. Ако овако настави, питање је момента када ће добити место у најјачем саставу“.

          У тој тренинг утакмици, Никола Гулан, повратник у редове Партизана, играо је левог штопера. Рашовић је објаснио да ће Гулан конкурисати за места задњег везног и левог бека. „Играо је штопера силом прилика“, додао је тренер црно-белих.

          Али, врло је могуће да се направи велеобрт у штоперској линији црно-белих. Могуће је чак да Иван Иванов остане, а да уз њега буде нови играч Милан Обрадовић. Рашовић је потврдио да је озбиљно заинтересован за Обрадовића.

          За разлику од Пантића, све у Партизану непријатно је изненадио његов „класић“ Андрија Живковић, који је тражио невероватне услове за потписивање уговора. Према неким информацијама, тражио је чак 240.000 евра за годишњу плату и још 50 одсто од будућег трансфера!

          Партизан, наравно, на то није пристао, па Живковић враћен међу омладинце.

          Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари