Милица Мандић лауреат ОКС за 2017. годину

ЛЕПО И ЕМОТИВНО МИ ЈЕ ДА ВИДИМ ВЕЧЕРАС СВЕ УСПЕХЕ СРПСКИХ СПОРТИСТА, ПОНОСНА САМ…

        Најбољи спортисти Србије у 2017. години кајакашки тандем Марко Томићевић и Миленко Зорић и теквондискиња Милица Мандић поручили су да су пресрећни због признања Олимпијског комитета Србије и да ће учинити све да им наредна година буде још успешнија.

        Мандић, шампионка света на такмичењу у Јужној Кореји, истакла је да јој овогодишња награда дража него 2012. када је такође била најбоља спортискиња након златне олимпијске медаље у Лондону.

        - Најдражи резултат ми је ове године. Вратило ми се за повреде, кризу... За мене година није завршена, 30. децембра учествујем на грен слему на којем ће бити 12 најбољих и то је нова прилика да се докажем и окитим медаљом - рекла је Мандићева новинарима после награде у Народној скупштини.

        Посебно је истакла то што је могла да види бројне успехе српских спортиста и да јој то даје додатни мотив.

        - Лепо и емотивно ми је да видим вечерас све успехе српских спортиста, поносна сам... То ми је највећа мотивација за 2018.

        Златни светски кајакашки двојац Миленко Зорић и Марко Томићевић признали су да су очекивали награду ОКС.

        - Драго нам је због признања, очекивали смо га. Велика част нам је што смо Србији донели злато, наредни циљ је најсјајнија медаља у Београду на шампионату Европе, за такав подухват се напорно спремамо - сложили су се кајакаши.

        Томићевић је додао да му је светско злато драже од олимпијског сребра из Рија и такве тврдње образложио чињеницом да је на постољу слушао химну „Боже правде“.

Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари