Вања Маринковић: Звезда није непобедива

ВИДЕЋЕМО ШТА ЋЕ БИТИ НА СЛЕДЕЋЕМ ДЕРБИЈУ, МОЖДА ВЕЋ ЗА ДВЕ НЕДЕЉУ У НИШУ

        Кошаркаш Партизана Вања Маринковић, један од најзаслужнијих за тријумф у вечитом дербију, изјавио је да је његова екипа показала да Црвена звезда није непобедива, али да не сме да „полети”

        Партизан је прекинуо низ Црвене звезде од свих 20 победа ове сезоне у АБА лиге победом 86:81 у дворани „Александар Николић”, као номинални домаћин.

        - Битна победа за нас, због борбе за друго место. Били смо веома мотивисани, Звезда је боља екипа од нас и у сјајном је ритму. Утакмицу смо добили на велику борбу и залагање - рекао је Маринковић новинарима после утакмице у којој је постигао 13 поена.

        Он није желео себе да ставља у први план, иако је био задовољан својом партијом, истакавши да је цео тим одиграо на високом нивоу.

        На питање да ли мисли да би победа у дербију могла да буде прекретница за Партизан ове сезоне, млади шутер је одрично одговорио.

        - Та утакмица ништа не значи са те стране. Не мислим да је Звезда непобедива, али данас смо ми славили, следећи пут ће можда они... Видећемо шта ће бити на следећем дербију, можда већ за две недељу у Нишу - алудирао је Маринковић на могући судар у финалу Купа Радивоја Кораћа.

        Спортски журнал
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари