Звезда у полуфиналу Купа Кораћа

ЦРВЕНО-БЕЛИМА ЗА ПОБЕДУ ПРОТИВ РАДНИЧКОГ (88:74)

БИЛО ДОВОЉНО ЈЕДНО ДОБРО ОДИГРАНО ПОЛУВРЕМЕ

  • Раднички у финишу утакмице избегао убедљив пораз, јер су кошаркаши Црвене звезде последњих петнаестак минута одиграли прилично комотно у одбрани

        НИШ, (ФоНет) - Кошаркаши Црвене звезде пласирали су се у полуфинале Купа Радивоја Кораћа, пошто су вечерас у Нишу у четвртфиналу савладали београдски Раднички резултатом 88:74 (31:18, 25:17, 18:14, 14:25).

        Црвена звезда ће у полуфиналу играти са победником последњег четвртфиналног дуела у коме се састају Хемофарм и Раднички ФМП.

        Црвено-белима је за победу против Радничког било довољно једно добро одиграно полувреме. Већ у првој четвртини било је очигледно да је разлика у квалитету два тима била исувише велика, да би публика у "Чаиру" могла да прати колико-толико неизвестан меч.

        Овај дуел тренеру Црвене звезде Светиславу Пешићу послужио је да разигра све своје кошаркаше и да омогући да екипа одморна уђе у полуфинале.

        Раднички је у финишу утакмице избегао убедљив пораз, јер су кошаркаши Црвене звезде последњих петнаестак минута одиграли прилично комотно у одбрани и омогућавали противничким играчима велики број отворених шутева за три поена.

        Црвена звезда: Човић 4, Цветковић 3, Илић 9, Лазић 8, Недовић 7, Лешић 5, Суботић 6, Николић 2, Томас 8, Милутиновић 20, Б. Поповић 6, П. Поповић 10.

        Раднички: Мицовић, Осмокровић 8, Томић 15, Петронић 2, Ракоњац 14, Болтић 5, Илић, Китановић 9, Петровић 5, Гацић 6, Мијовић 6, Лалић 4.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари