Звезда у полуфиналу без тројице кошаркаша

ВОЛТЕРС, БЈЕЛИЦА И ДАНГУБИЋ НЕЋЕ НАСТУПИТИ НА УТАКМИЦИ ПРОТИВ ФМП У НИШУ

Дејан Радоњић

  • Апсолутно сам свестан да су оптерећења огромна и то у оволиком низу утакмица, међутим, даћемо све од себе да уђемо финале Купа Радивоја Кораћа - рекао је тренер Звезде

        Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да је његова екипа у тешкој ситуацији због повређених играча, али да ће дати све од себе да се пласира у финале Купа Радивоја Кораћа у Нишу.

        Кошаркаши Звезде у суботу од 17 часова у Нишу играју против ФМП, у полуфиналу Купа Радивоја Кораћа. Радоњић у том дуелу неће моћи да рачуна на од раније повређеног Немању Дангубића и недовољно опорављене Нејта Волтерса и Милка Бјелицу.

        - У полуфиналу против ФМП извесно је да ћемо бити лишени помоћи тројице играча који су одсутни. Нејт Волтерс и Милко Бјелица су боље, али у недовољној мери да очекујем да ће играти против ФМП. Дангубић је на терапијама у Београду. Апсолутно сам свестан да су оптерећења огромна и то у оволиком низу утакмица, међутим, даћемо све од себе да уђемо финале Купа Радивоја Кораћа - рекао је Радоњић за клупски сајт.

        Црвено-бели ће у петак увече тренирати у дворани основне школе „Душко Радовић“ у Нишу, јер је терен у дворани „Чаир“ заузет због другог четвртфиналног дана Купа.

        Организатори су саопштили да су све улазнице за утакмицу распродате.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари