Звезда и Галатасарај ће играти пред публиком

ЧОВИЋ ПОТВРДИО ДА ЗВЕЗДА НИЈЕ ДОБИЛА ОД ЕВРОЛИГЕ

НИКАКВЕ НАЗНАКЕ ДА БИ МОГЛО БИТИ ДРУГАЧИЈЕ

Небојша Човић

        Председник Црвене звезде Телеком Небојша Човић рекао је да су црвено-бели у стању да беспрекорно организују утакмицу против Галатасараја у Топ 16 фази Евролиге.

        Током претходног дуела те две екипе у групној фази Евролиге, који је одигран у Истанбулу, убијен је навијач Звезде Марко Ивковић, због чега су се појавиле спекулације да би у случају новог одмеравања снага у Топ 16 фази могло да се игра пред празним трибинама.

        „Звезда је апсолутно у стању да против Галатасараја, као и до сада, буде беспрекоран домаћин. Спремни смо да организујемо ту утакмицу и то ћемо доказати. Заиста нема разлога да Галатасарај не дочекамо пред нашим навијачима“, рекао је Човић за клупски сајт.

        Председник црвено-белих уверен је да ће се меч играти у пуној дворани половином јануара, будући да је потврдио да Звезда није добила никакве назнаке од Евролиге да би могло бити другачије.

        „Ако се неко одлучи да поново затвори капије дворане и не дозволи приступ публици на том мечу, најмање што можемо да очекујемо је да нам из Евролиге уплате суму од 120.000 евра колико износи приход клуба када се распродају све улазнице. Јер, за толико бисмо у том случају били ускраћени“, јасан је био Човић, чија је екипа због казне играла последњи дуел против Лаборал Куће у празном „Пиониру“.

        Дуел Црвене звезде и Галатасараја играће се у трећем колу Топ 16 фазе Евролиге, 16. јануара у Београду.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари