Вујошевић: Тежак пораз, али опоравићемо се

КАКО КАЖЕ ЦРНОГОРСКА ПОСЛОВИЦА - „И ОВО ЋЕ СЕ ЛАНЕ ЗВАТИ“

И ТРЕБА ТО ИЗДРЖАТИ, РЕКАО ЈЕ ТРЕНЕР ПАРТИЗАНА

Душко Вујошевић

        Тренер кошаркаша Партизана Душко Вујошевић рекао је да је пораз од Црвене звезде у четвртој утакмици одлучио финалисту АБА лиге.

         „Екипа коју водим дала је максимум, играла је поштено и то је наш лимит. Противник има квалитет, посебно дужину клупе, што се видело у серији. Честитам Звезди на пласману у финале и захвалио бих се држави на великој помоћи коју је Партизан имао. Јучерашња утакмица била је пресудна у серији и још једном сам се уверио да је било скандалозно суђење. Свако зло има крај и како каже црногорска пословица „И ово ће се лане звати“ и треба то издржати“, рекао је Вујошевић после утакмице на конференцији за медије у хали Пионир.

        Он је поручио да се нада да ће публика наставити да подржава тим, упркос томе што није изборен пласман у Евролигу.

        Вујошевић је после утакмице био актер туче са једним представником Црвене звезде, за којег је рекао да је један од вођа навијача „вечитог ривала“.

         „Ходници су место где мора да буде обезбеђење, а и јуче је Звезда довукла неколико вођа навијача у халу. Сачекао сам да играчи Звезде прођу, а пришао ми је човек и нешто добацио, после чега је дошло до размене удараца, не знам му ни име, али чуо сам да је један од вођа навијача Звезде. Жандармерија је саслушала дечка и не знам зашто се подмеће име Мирка Павловића“, заључио је Вујошевић.

        Капитен кошаркаша Партизана Драган Милосављевић изјавио су црно-бели доживели тежак пораз од Звезде.

        „Захвалио бих се навијачима на подршци. Била је јако тешка и исцрпљујућа серија, нисмо успели и честитао бих Звезди на пролазу у финале Јадранске лиге. Морамо да издржимо ову ситуацији, пораз јесте тежак, али опоравићемо се. Сваки трофеј је важан“, навео је капитен Партизана.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари