Вујошевић спреман и да оде ако ће то помоћи

РЕКАО НОВИНАРИМА У ХАЛИ „ПИОНИР” НА ПРВОМ ТРЕНИНГУ ПАРТИЗАНА

ПРЕД НОВУ СЕЗОНУ

Душко Вујошевић

        Тренер кошаркаша Партизана Душко Вујошевић рекао је данас да је спреман да напусти црно-беле, уколико ће то довести спонзоре и поправити изузетно тешку финансијску ситуацију у клубу.

        - Постоји прича да спонзори неће да долазе све док сам ја тренер. Ако је тако, волео бих да се то каже јасно и гласно. Спреман сам да одем, чак и да радим за један евро, ако ће то донети бољитак. Тврдим да до тога неће доћи због политике која је заузета према клубу - рекао је Вујошевић новинарима у хали „Пионир” на првом тренингу Партизана за нову сезону.

        Он је додао да је један од разлога његовог останка у клубу то што капетан последњи напушта брод који тоне.

        - Партизан је пао на ниске гране, десило се оно што сам годинама причао да ће се десити. Ја сам то причао да скренем пажњу како би заштитили институцију светских размера. Сви ти апели остали су без одјека, осим код навијача. Упозоравао сам на неједнак третман са највећим конкурентом, то сам објашњавао опредељењем људи на власти за тај други клуб - реко је Вујошевић.

        Најуспешнији тренер у историји Партизана истакао је да је клуб требало да одржи Скупштину одмах након завршетка сезоне.

        - Скупштина је одложена због недостатка кворума, јер су људи били на одморима. Верујем да ће она дефинисати стратегију како би се пронашао начин да клуб преживи. Радићемо у оваквом саставу најбоље што можемо. Ово је прилика младим играчима да искористе шансу - рекао је Вујошевић.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари