Вујошевић: Одсуство Тепића - велики дефицит

„НАША СИТУАЦИЈА ЈЕСТЕ СПЕЦИФИЧНА, АЛИ МОРАМО ДАТИ СВЕ ОД СЕБЕ

И ДА У СВАКУ СЛЕДЕЋУ УТАКМИЦУ УЂЕМО КАО ДА ЈЕ НАЈВАЖНИЈА“

   Душко Вујошевић

        „Цедевита је тежак противник. Прошле године су показали да се не плаше пуне дворане, а сигуран сам да их је за сутрашњи меч тренер (Јасмин) Репеша припремио да покажу храброст и чврстину. Наша ситуација јесте специфична, али морамо дати све од себе и да у сваку следећу утакмицу уђемо као да је најважнија“, рекао је Вујошевић.

        Вујошевић је казао да је екипа припремила стратегију да надокнади одсуство Тепића, као и да ће се за меч са Цедевитом у тим вратити Александар Павловић и Ђорђе Гагић.

         „Дочекујемо Цедевиту са здравственим проблемом Тепића и ту имамо велики дефицит. Знате како кажу: Где има - ту се прелива, а где је танко - ту су и проблеми“, рекао је тренер Партизана који за 15-ак дана очекује два појачања.

        Он је поновио да тим жели да се пласира на плеј-оф Јадранске лиге.

         „Коначан циљ јесте да изборимо плеј-оф, са четвртог места ћемо свима бити незгодан противник, а до тада ће се вратити и Едо Мурић. Ми смо пружали најслабије представе баш када су се повређени играчи враћали у тим јер им је потребно време да се уиграју, а ја се надам да ћемо и са овим крњим тимом изборити плеј-оф. Оно што желимо је да направимо чудо“, рекао је Вујошевић.

        Један од најбољих играча Партизана у протеклој полусезони Милан Мачван је оптимиста пред гостовање Цедевите.

         „Ради се о доброј екипи, састављеној од доста талентованих играча и добрих искусних играча. Показали су своје амбиције када су саставили тим. Играјући кроз Евролигу, остварили и добре резултате. Искористили смо ових пар дана да се што боље припремимо за меч и да покушамо да победимо у недељу“, рекао је Мачван.

        Утакмица између Партизана и Цедевите играће се у недељу у Хали Пионир од 17.00.

        Б92
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари