Убедљив пораз кошаркашица од Аустралије

СА ВЕОМА ДОБРОМ ИГРОМ АУСТРАЛИЈЕ ПОКЛОПИЛА СЕ И НАША ЛОША ПАРТИЈА, РЕКЛА ЈЕ МАЉКОВИЋ

  • „Провере против Бразила и Аустралије су нам дале праве слику онога што нас очекује на турниру и са колико квалитетним екипама ћемо водити борбе“, истакла је селектор Марина Маљковић.

        Женска кошаркашка репрезентација Србије поражена је од Аустралије 50:72 (7:24, 12:15, 21:18, 10:15) у припремној утакмици у Рију, пред почетак Олимпијских игара.

        Изабранице Марине Маљковић забележиле су пораз, након што су пре два дана оствариле убедљиву победу против Бразила 97:69.

        Питање победника решено је већ у првој четвртини коју је Аустралија добила 17 разлике, а потом без проблема очувала предност.

        Припремни дуели против Бразила и Аустралије били су затвореног типа, без присуства гледалаца, а због правилника није било могуће ангажовање судија, па су правду делили чланови стручних штабова.

        „Провере против Бразила и Аустралије су нам дале праве слику онога што нас очекује на турниру и са колико квалитетним екипама ћемо водити борбе. Ово је потпуно други ниво кошарке, на који у овој провери нисмо успеле да се прилагодимо. Са веома добром игром Аустралије поклопила се и наша лоша партија, да бисмо уопште биле конкурентне, наша борбеност и тимска игра морају да буду на највишем нивоу“, рекла је Маљковић.

        Кошаркашице Србије такмичење на Олимпијским играма почињу 7. августа против Шпаније.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари