Теодосић: Реално је да играм на ЕП

ПРЕ 15 ДАНА, БИЛО ЈЕ ПРОБЛЕМАТИЧНО И МИСЛИО САМ ДА НЕЋЕ БИТИ ШАНСЕ ДА ЗАИГРАМ, САДА СЕ НАДАМ ДА ЋУ ЗА ДЕСЕТ ДАНА БИТИ СПРЕМАН

Милош Теодосић

         ТРКА са временом Милоша Теодосића улази у циљну равнину. Дилема да ли ће се први плејмејкер националног тима опоравити од повреде листа у завршници клупске сезоне, заокупља пажњу кошаркашке јавности током малерозног лета. Ас московског ЦСКА верује да ће бити у стању да помогне неискусним саиграчима на предстојећем Европском првенству у Словенији.

         - Искрено, не могу да прогнозирам било шта, као ни доктори, из дана у дан је све боља ситуација, а ја се надам да ћу за десет дана бити спреман, иако не можемо ништа да предвидимо - рекао је Теодосић за Б92. - Реално је да се нађем у Словенији. Колико ћу моћи да допринесем екипи, то не знам у овом тренутку. Имам огромну жељу да будем са њима тамо, да ли ће то бити десет минута или 15, не знам заиста, али не бих волео да прогнозирам. Волео бих да играм у Словенији и надам се да ћу бити део тима на Европском првенству.

         Теодосић је истакао да му много значи то што је коначно почео да ради са тимом.

         - У понедељак сам одрадио кошаркашки део тренинга са тимом и то ме заиста радује. Мислим да иде набоље, у једном тренутку, пре 15 дана, било је проблематично и мислио сам да неће бити шансе да одем у Словенију. Али, радује ме да сам одрадио скоро пола тренинга са екипом, што је позитивна ствар - каже Теодосић, напомињући да селектор Душан Ивковић ствара тим за будућност српске кошарке. - Уз неколико играча који нису са нама, мислим да имамо перспективну екипу. Надам се успеху, не знам да ли је то пласман међу шест најбољих, али се надам добром резултату у Словенији.

         Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари