Теодосић „готово сигурно“ не остаје у ЦСКА

ОДЛАЗАК У САД ЈЕ НЕШТО О ЧЕМУ РАЗМИШЉАМ И ШТО МИ ЈЕ ЖЕЉА, ЈОШ НЕ ЗНАМ ГДЕ ЋУ НАСТАВИТИ КАРИЈЕРУ

Милош у кампу „Тео4“ на Сребрном језеру

        Капитен кошаркашке репрезентације Србије Милош Теодосић највероватније неће остати у московском ЦСКА, истакавши да има велику жељу да пређе у NBA лигу.

        Теодосић, коме је истекао уговор са руским великаном, поручио је да ће ускоро бити познати његови потези у даљој каријери.

       „Нећу остати у ЦСКА готово сигурно, а где ћу наставити каријеру још не знам. Тренутно немам јасну праву информацију. Одлазак у САД је нешто о чему размишљам и што ми је жеља, али када будем имао конкретну информацију, јавићу…“, рекао је Теодосић новинарима на његовом кампу „Тео4“ на Сребрном језеру, а преноси Блиц.

        Теодосић не бежи од улоге фаворита за медије на предстојећем Европском првенству.

       „Не смемо да занемаримо у којем ћемо саставу да будемо и ко ће се одазвати селектору Ђорђевићу. Биће тешко јер ове године идемо на првенство Европе са већим очекивањима. Сада нам је примарно да се одморимо, па да за месец дана будемо спремни за припреме, а онда ћемо видети шта нас чека у Турској“, наводи одлични креатор игре.

        Теодосић није скривао задовољство што се много деце одазвало у кампу „Тео4“ на Сребрном језеру.

        „Потрудили смо се да деци пружимо најбоље могуће услове за рад. Са њим раде квалитетни тренери, једино што им можда мало смета топло време, али издржаће“, рекао је Теодосић коме су у раду са полазницима помагали саиграчи из репрезентације Богдан Богдановић и Немања Недовић.

        Он није желео превише да прича о венчању са глумицом Јелисаветом Орашанин, додавши само да је завршио највреднији потпис пре два дана.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари