Тео: Србија је земља кошарке, видеће се то!

„ХВАЛА СВИМА КОЈИ СУ ЗАСЛУЖНИ ШТО СМО ДОБИЛИ ДОМАЋИНСТВО“, РЕКАО ЈЕ КАПИТЕН СРБИЈЕ 

Милош Теодосић

        Капитен кошаркашке репрезентације Србије Милош Теодосић рекао је данас да га је обрадовала вест што ће Београд бити домаћин једног квалификационог турнира за одлазак на Олимпијске игре у Рио де Жанеиру.

        „Обрадовала ме вест да је Србија домаћин квалификационог турнира за Олимпијске игре у Рију, јер мислим да тиме имамо веће шансе за успех, односно одлазак у Бразил“, рекао је Теодосић агенцији Бета.

        Централни борд FIBA одлучио је јуче на састанку у Женеви да Србија, односно Београд, буде један од домаћина три квалификациона турнира за пласман на Олимпијске игре у Рију.

        Квалификациони турнир биће одржан од 4. до 10. јула у Београдској арени.

        „Нема сумње да ћемо имати пуну подршку Арене у Београду и самим тим предност у односу на ривале. Србија је земља кошарке и уверен сам да ћемо то показати и на трибинама и на паркету. Хвала свима који су заслужни што смо добили домаћинство“, рекао је Теодосић.

        Квалификације за пласман у Рио играће Србија, Италија, Француска, Грчка, Чешка, Канада, Мексико, Порторико, Нови Зеланд, Иран, Јапан, Филипини, Сенегал, Тунис, Ангола, Хрватска, Летонија и Турска.

        Жреб за квалификационе и олимпијске турнире биће одржан 26. јануара.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари