Тео са „армејцима“ први пут пред Делијама

ЗВЕЗДА ЈЕ ЕКИПА КОЈА ЗАСЛУЖУЈЕ МАКСИМАЛАН РЕСПЕКТ И МАКСИМАЛАН ПРИСТУП, КАЖЕ ПРЕДВОДНИК ЦСКА

Милош Теодосић

        Навијачи Звезде дочекали су да у Србији виде Милоша Теодосића. Он је дочекао да заигра пред њима. „И ова утакмица је морала да се деси“, каже Тео за наш портал.

        Жреб Евролиге и деобе у Топ 16 фази годинама су делили ЦСКА и Звезду, остављајући навијаче црвено-белих без прилике да уживо виде како Милош Теодосић води „армију“.

        Све до ове недеље.

        Победом Бамберга над Лаборал Кућом у Немачкој, одређено је да ће Тео средином априла први пут заиграти пред Делијама у најјаћем такмичењу - и то у борби за пласман на Фајнал-фор.

        Потврду доласка у Београд, пред пуне трибине Комбанк арене, предводник „армејаца“ добио је на путу ка Атини, где је протекле ноћи слетео на утакмицу против Олимпијакоса.

        У изјави за Мондо, на дан меча у Пиреју, Теодосић је коментарисао епилог Топ 16 фазе и своју дочекану шансу да наступи пред навијачима Звезде.

        „Радујем се доласку у Београд и игрању у сјајној атмосфери коју праве Звездини навијачи. Звезда је екипа која заслужује максималан респект и максималан приступ. Надам се да ће публика у Москви и Београду моћи да ужива у одличној кошарци“, поручио је Тео.

        Нема дилеме да ће му у Арени бити приређен посебан дочек...

        „Мене лично очекује много емоција, али је и ова утакмица морала да се деси једном у каријери“, додао је Тедосић, који ће наступити пред навијачима Звезде после скоро деценије.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари