Србији и Летонији ЕП за кошаркашице 2019

ПРОМОТЕРКА ШАМПИОНАТА БИЋЕ НАТАША КОВАЧЕВИЋ КОЈА НИЈЕ КРИЛА ОДУШЕВЉЕЊЕ ЗБОГ ТОГА

Наташа Ковачевић

  • Сви заједно смо дали све од себе и прошло је како треба. Већ од овог момента почиње припрема и реализација за организацију једног таквог такмичења - каже Наташа

        Борд FIBA у Прагу је потврдио да ће Србија и Летонија бити домаћини ЕП за кошаркашице 2019. године. Групна фаза такмичења ће се одржати у Нишу и Зрењанину, док ће завршница такмичења бити у Београду.

        Промотерка шампионата биће Наташа Ковачевић која није крила одушевљење због тога.

        - Прво морам да се захвалим председнику КСС Предрагу Даниловићу и генералном секретару Дејану Томашевићу што су ми пружили прилику да покушам да помогнем да наша земља добије организацију ЕП. То је заиста велика ствар и била ми је огромна част да будем у истој просторији са тим великим људима и кошаркашким именима. Сви заједно смо дали све од себе и све је прошло како треба. Срце ми је пуно што ћемо бити организатори - каже Наташа.

        Србија је у конкуренцији за добијање домаћинства две групе и завршнице победила Русију.

        - Верујем да смо путем презентације КСС понудили много боље и квалитетније услове од Русије. Већ од овог момента почиње припрема и реализација организовања једног таквог догађаја. Сигурна сам да ће Србија одлично урадити посао - поручила је Ковачевићева.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари