Селектор Ђорђевић: Све се решава на терену

ГОДИНАМА УНАЗАД СМО ПОСТАВЉАЛИ ЛЕСТВИЦУ ВРЛО ВИСОКО И ИСПОД ТОГА НЕЋЕМО

Александар Ђорђевић

        - Хвала Краљеву, на топлом пријему, подршци, значи нам то јако. Похвалио бих и универзитетску селекцију на одличном односу према утакмици, добром првом полувремену и волео бих да тако наставе и у Кини. Оно што мора да се истакне, Србија је у Краљеву наступила без шест играча из последње утакмице коју смо имали у претходном циклусу. Другим речима, ово је један потпуно нови тим и тек следи прави рад, уигравање...

        Застао је наш селектор и додао.

        - Морају играчи да схвате да се све решава на терену. Не занимају ме новине, друштвене мреже, само се вреднује учинак на терену и изволите. Они морају индивидуални квалитет да подреде успеху колектива. Годинама уназад смо постављали лествицу врло високо и испод тога нећемо. Критеријуми се знају. О томе ћу још разговарати са играчима по повратку на Копаоник.

        Степен повреда Симоновића и Недовића је такав да се још чека коначан став лекарске комисије.

         Ми у принципу знамо шта је, али морамо да сачекамо. Наивно није, здравље је најпрече. Следи још снимања, магнетне резонанце и остало, па ћемо видети - дипломатски је одговорио селектор Ђорђевић и напоменуо још једну занимљиву ствар:

        - Подсетио бих да смо својевремено за Светско првенство повели једног играча из универзитетске селекције. То као напомена и наук да може и сада да се деси. То ћу после рећи играчима из Универзитетске репрезентације, јер треба да знају - закључио је Александар Ђорђевић.

         Спортски журнал
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари