Саторански: Србија цео турнир игра срцем

ПЛЕЈМЕЈКЕР ЧЕШКЕ НЕ МОЖЕ ДА ОДРЕДИ ОД КОГА ПРЕТИ

НАЈВЕЋА ОПАСНОСТ У РЕПРЕЗЕНТАЦИЈИ СРБИЈЕ

Томас Саторански

        Томас Саторански је озбиљан играч. Човек ради све. Организује игру Чешке, шутира, иде на скок, има спектакуларна закуцавања. Све!

        Сигурно ће бити велики изазов за стручни штаб Србије да нађе начин да га заустави.

        Како је рекао млади ас Барселоне и репрезентације Чешке, екипа се опоравила, психички и физички, после велике победе над Хрватском и спремна је за меч Орловима.

        - Србија је један од фаворита за највиши пласман. До сада су играли невероватну кошарку. Морамо да искористимо сваки минут како бисмо се одморили и припремили за тај меч.

        Од Јана Веселог је чуо много тога о „Орловима”.

        - Јан воли Србију, о њој прича невероватне ствари. На неки начин је одрастао тамо и он је тај који се највише радује овом мечу. Можда он може да нам помогне у скаутингу - уз осмех је додао Саторански.

        Пласман у четвртфинале Европског првенства је значајна ствар за Чешку.

        - То је велики успех за све нас. Али, ми желимо да идемо даље напред, да будемо амбициозни. Знамо против кога играмо следећи меч, коме у њему припада улога фаворита.

        Не може да одреди од кога прети највећа опасност у репрезентацији Србије.

        - Има толико оружја. Србија има одличног плејмејкера, добре шутере, сјајног тренера... Осим тога, цео турнир игра срцем. Међутим, магија овог такмичења је што нико нема ништа загарантовано. Данас у Европи много тимова игра добру кошарку и све је могуће.

        Спортски журнал
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари