Саша Ђорђевић: Не сме да буде опуштања...

У УТАКМИЦУ МОРАМО ДА УЂЕМО ДОБРОМ ОДБРАНОМ И НА ТОМЕ МОРАМО ДА ИНСИСТИРАМО

Александар Ђорђевић

  • Неки играчи морају да схвате да на Европском првенству такав однос за неколико секунди утакмицу може да одведе у потпуно другом смеру и то не сме да се понавља - каже селектор Србије

        Селектор кошаркашке репрезентације Србије Александар Ђорђевић, упркос победи против Пољске на старту „Суперкупа“ у Хамбургу 85:78, искористио је прилику да искритикује поједине играче због опуштања у финишу меча.

        - Тврда утакмица против екипе која је прва од свих кренула са припремама и тренинг мечевима. У два-три наврата смо долазили до предности од 12 поена, али као да смо очекивали да се противник сам преда. Неки играчи морају да схвате да на Европском првенству такав однос за неколико секунди утакмицу може да одведе у потпуно другом смеру и то не сме да се понавља. На крају, остварили смо солидну победу, у највећем делу смо контролисали игру и резултат, изузимајући почетних неколико минута. У утакмицу морамо да уђемо добром одбраном и на томе морамо да инсистирамо - рекао је Ђорђевић, а преноси сајт КСС.

        Србија у 2. колу турнира вечерас од 20 сати игра против Русије.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари