Ракочевић: Звезда да притиска бекове Партизана

ЗВЕЗДА ИМА ДОБРУ ШАНСУ ЗА ТИТУЛУ, УПРКОС ТОМЕ ШТО ЈЕ У НЕКИМ НАЈБИТНИЈИМ МЕЧЕВИМА ПОКАЗАЛА ДА ЈОЈ ФАЛИ ЈОШ КОРАК ЗА ВРХУНСКИ РЕЗУЛТАТ

Игор Ракочевић

        Одиграо је много дербија... Да је он вечерас на паркету, црно-белима сигурно не би било лако. Шта од финалне серије очекује бивши ас Звезде Игор Ракочевић?

        - Мислим да Звезда има добру шансу да најзад узме титулу, упркос томе што је ове сезоне у неким најбитнијим мечевима показала да јој фали још корак за врхунски резултат. Црвено-бели имају довољно квалитетан тим да коначно зграбе трофеј - верује Ракочевић. - Наравно, шансе су 50-50 одсто, као у сваком дербију. Партизан је имао великих проблема током целе сезоне, изгубили су неколико важних играча, док је Звезда је у истом саставу скоро целе сезоне, што може да буде предност. Само да се моји звездаши добро спреме и консолидују, сигуран сам да ће дати све од себе на ових неколико утакмица.

        Колико ће екипа Дејана Радоњића бити под притиском због великих очекивања после толико сушних година?

        - То је неизбежно! У главама играча ће сигурно бити притиска, јер су, као што кажете, очекивања играча све већа, баш као и апетити навијача.

        Како Звезда треба да игра да би стигла до титуле?

        - Момци треба да изврше јак притисак на бекове Партизана, јер они немају класичног плеја, као што је Вестерман. Треба их максимално спречити у преносу лопте, а црвено-бели то могу, јер имају агресивне играче у првој линији, што може да буде пресудно у овој финалној серији.

САМО БЕЗ ИНЦИДЕНАТА

        - Било би било лепо да не буде никаквих инцидената. Све што се дешавало прошле и ове сезоне било је ружно и прилично убија драж кошарке. Надам се да ће ово финале протећи мирно и поштено.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари