Радоњић заслуге за победу приписао одбрани

РЕВАНШ СУСРЕТ У КРУШЕВЦУ, ГДЕ ЋЕ МЕГА ВИЗУРА У ПЕТАК

ПОКУШАТИ „ПРОДУЖИ“ СЕЗОНУ

       Тренер Црвене звезде Телеком Дејан Радоњић заслуге за победу (78:61) на старту полуфиналне плеј-оф серије приписао је одбрани његовог тима.

       „Одиграли смо квалитетно у одбрани, осим четири-пет минута у другој четвртини, када је попустила концентрација и када смо дозволили да примимо лаке поене. Касније смо ушли у фазу када је деловало да можда нећемо успети да исконтролишемо меч. Верујем да ће до краја сезоне утакмице бити овако тешко“, рекао је Радоњић новинарима. 

       „Окрећемо се утакмици у Крушевцу, нема много времена за одмор. Ово је четврти меч са Мегом и мање-више се све зна“. 

       Црвено-бели су у среду наступили без капитена Игора Ракочевића. Радоњић је рекао да је на последњем тренингу закључено да он због повреде још није спреман. 

       Бранко Лазић рекао је да по игри, осим у првој четвртини и у последњих пет минута, није изгледало да ће Звезда његова екипа победити убедљиво. 

       „Имали смо падове у игри, али смо добром одбраном успели да издржимо“, навео је бек домаћих. 

       Тренер Меге Дејан Милојевић рекао је да је познато да због „зоне“ коју игра, његов тим брзо улази у проблем због личних грешака, што је Звезда искористила.

       „Због тога смо морали одбрану да мењамо на 'човека'. Звезда је то зналачки искористила јер има дужу клупу, повела је са 1:0, али идемо даље...“ 

       Немања Крстић обећао је борбу за повратак у Пионир, на „мајсторицу“. 

       „Споро смо се враћали у одбрану, што је Звезда искористила и казнила лаким поенима. Нисмо имали контролу скока и све је то резуртирало великом победом, иако је добар део утакмице био у 'егалу'. Требало би да дигнемо главу и спремимо се за наредни меч. Далеко смо догурали да бисмо сада стали“, казао је млади репрезентативац.

       Друга утакмица играће се у петак од 21.00 у Крушевцу, а у финале плеј-офа пласираће се екипа која прва стигне до две победе.

       Монди
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари