Радоњић задовољан и победом од једног поена

НАША ПРЕДНОСТ ЈЕ ШТО СМО ИГРАЛИ У АМБИЈЕНТУ КАКАВ НАС ОЧЕКУЈЕ

И ТО НАМ ДАЈЕ ЗА ПРАВО ДА СЕ НАДАМО, КАЖЕ ТРЕНЕР ЗВЕЗДЕ

Дејан Радоњић

        Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да би велика предност његовог тима у првом полуфиналном мечу Еврокупа против Уникса могла да буде чињеница што има искуство играња у крцатој Арени и да би био задовољан победом и са поеном разлике.

        - Даћемо све од себе да остваримо што бољи резултат, а видећемо шта ће бити. Кад се игра против оваквог противника, био бих задовољан победом од једног поена разлике. Наша предност је што смо већ играли у амбијенту какав нас очекује и то нам даје за право да се надамо да ће сутра бити добро. Можда психолошки улазимо лакше у меч, али не и растерећено - изјавио је Радоњић на конференцији за медије у Комбанк арени.

        Екипа Уникса је у Еврокупу доживела само један пораз, од Остендеа, остварила је 19 победа и свакако је један од највећих фаворита за трофеј.

        - Уникс је клуб који годинама прави добре резултате, долазе у сјајној форми, морамо да будемо спремни и одиграмо свих 40 минута на виском нивоу, како би њихов квалитет свели на најмању могућу меру. Свесни смо да неће бити лако, али наша жеља је огромна и даћемо све од себе да игра буде адекватна амбијенту - навео је тренер црвено-белих.

        Радоњић је прокоментарисао „празне минуте“ у игри црвено-белих на последњих неколико утакмица.

        - Не слажем се да у последње време играмо слабије. Постоји огромна разлика у односу на почетак сезоне, у позитивном смислу - био је јасан Радоњић.

        Први меч полуфинала Еврокупа између Црвене звезде и Уникса, у распродатој Комбанк арени, игра се у среду од 19.30

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари