Радоњић: Спремни смо, биће још тежих ситуација

У ЦРВЕНОЈ ЗВЕЗДИ ТЕЛЕКОМ СА НЕСТРПЉЕЊЕМ ОЧЕКУЈУ РЕВАНШ

ПРОТИВ БУДИВЕЉНИКА У ЧЕТВРТФИНАЛУ ЕВРОКУПА (СРЕДА, 19.30)

       Дејан Радоњић

        После напорне недеље, проведене на путовањима у Литванији и Хрватској, кошаркаши Црвене звезде имали су претходних дана прилику да се одморе, победе МЗТ и припреме за један од важнијих мечева сезоне.

        Тим Дејана Радоњића супротставиће се у среду у Комбанк арени украјинском Будивељнику, са циљем да надокнади три поена заостатка из прве утакмице.

        Шеф струке црвено-белих очекује тешку утакмицу и верује у свој тим.

        „Спремни смо да изнесемо велики притисак, који је постављен од почетка сезоне. Мислим да ће бити још тежих ситуација. Не оптерећујемо се разликом, много је важније да одиграмо на нивоу. Надам се да ћемо имати мањи број грешака него у Литванији где смо им дозволили много лаких поена“, рекао је Радоњић на конференцији за медије у Комбанк арени.

        Он је додао да одсуство повређеног Артура Дроздова не представља велики хендикеп за екипу Будивељника.

        „Долази нам јако искусан и квалитетан тим, имају Лавриновича и неколико добрих Американаца, то су доказали против Нантера у гостима. Без дилеме меч захтева максималну концентрацију свих 40 минута и надам се да ћемо доћи до повољног резултата“, поручио је Радоњић.

        Утакмица између Црвене звезде и Будивељника игра се сутра од 19.30 сати и за њу влада велико интересовање. То потврђује и податак да је за два дана продато 15.400 улазница.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари