Радоњић: Показати право лице против Ефеса

ПРЕМА ЊЕГОВИМ РЕЧИМА ПОБЕДА БИ ЗА ОБА ТИМА МНОГО ЗНАЧИЛА,

АЛИ ИМА ЈОШ ДА СЕ ИГРА

Дејан Радоњић

        Тренер Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да екипа мора да покаже реакцију после неуспеха у Купу Радивоја Кораћа и покаже право лице против Ефеса у Евролиги.

        „Покушаћемо у ових неколико дана да се адаптирамо на халу у Вршцу. Чека нас први меч другог дела Топ 16, седам великих утакмица. Ефес предводи један од најбољих тренера Душан Ивковић, на свим позицијама имају огроман квалитет. Морамо да одиграмо јако добро како бисмо направили подвиг“, рекао је Радоњић на конференцији у хали „Александар Николић“.

        Радоњић је додао да очекује реакцију екипе после неуспеха на завршном турниру Купа Радивоја Кораћа у Нишу.

        „Нисмо остварили жељени резултат у Нишу. Имали смо доста ситуација после пораза и ту разлике нема. Притисак је стално присутан и прошли смо тај период доста пута. Наша реакција мора да буде права и да на тај начин смањимо квалитет Ертела, Брауна, Османа и осталих сјајних играча Ефеса. Даћемо све од себе да покажемо право лице против Ефеса“

        Према његовим речима победа би за оба тима значила много, али и да после тога има још да се игра и бори за пласман у четвртфинале елитног такмичења.

        Радоњић је додао да се нада максималној подршци у „Миленијуму“ с обзиром на то да је „Пионир“, односно дворана „Александар Николић“ заузета због припрема за Дејвис куп меч између тенисера Србије и Казахстана.

        „Ситуација је каква таква јесте. Имаћемо и тамо навијаче, верујем да ће нам помоћи још више. Сигуран сам да ће бити прави амбијент“, поручио је Радоњић.

        Утакмица 8. кола Е групе Топ 16 фазе Евролиге између Црвене звезде и Ефеса игра се у петак од 20 сати у Вршцу, а карте се могу купити од поднева.

        Б92
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари