Радоњић: Можда и без тренинга у Краснодару

ЕКИПА УМОРНА ОД НАПОРНОГ ПУТА И ТЕШКИХ УТАКМИЦА, АЛИ ДА СЕ НАДА ДОБРОЈ ПАРТИЈИ НА ГОСТОВАЊУ ЛОКОМОТИВИ

   Дејан Радоњић са екипом

        Црвено-бели су у среду око четири сата после поноћи дошли из Загреба, где су победили и елиминисали Цедевиту у полуфиналној серији АБА лиге, а већ од 11.30 сати отпутовали су за Краснодар.

        „Наравно да смо задовољни великом победом и испуњавањем великог задатка који смо зацртали у овој сезони. То задовољство мора да искористи у изузетно отежаним околностима, великог броја мечева и напорног пута, а сада и са минималним временом на располагању, како бисмо се припремили за Локомотиву“, рекао је Радоњић.

        Црвена звезда има прву „меч лопту“ да се тријумфом у Краснодару пласира у четвртфинале Евролиге, пошто се налази на другом месту Е групе Евролиге са скором 7-4, који има и Локомотива.

        Радоњић поручује да Локомотива има веома јак састав, који бележи одличне резултат ове сезоне.

        „Близу су пласмана у четвртфинале и имају изузетне индивидуалце. Није једноставно, не знамо у овом тренутку ни када ћемо доћи у хотел у Краснодару током ноћи, да ли ћемо уопште стићи да одрадимо један тренинг у дворани. Али, покушаћемо да претворимо цео амбијент у издање које може да буде добро. И да је све у најбољем реду, сигурно да би нас чекао тежак задатак у Русији“.

        Центар Маик Цирбес истиче да су сви у тиму фокусирани и да нема времена за умор.

        „Одиграли смо јако тешку утакмицу у Загребу, јесмо уморни, али смо сви свесни у каквој смо ситуацији и у каквој можемо да будемо ако остваримо добар резултат и победимо“, јасан је био Немац.

        Утакмица 12. кола Топ 16 фазе Евролиге између Локомотиве и Црвене звезде игра се у четвртак од 18 сати у Краснодару.

        Б92
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари