Радоњић: Блејк Шилб се није најбоље прилагодио

ТРЕНЕР ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ РЕКАО ДА АМЕРИКАНАЦ НИЈЕ ИСПУНИО ЊЕГОВА ОЧЕКИВАЊА, АЛИ НИЈЕ ЖЕЛЕО ДА КАЖЕ ДА ЛИ ЋЕ ОСТАТИ У КЛУБУ

Дејан Радоњић

        - Предочио сам ситуацију око Шилба, он је дошао на мој предлог и очекивао сам да ће пружити више. Очигледно се није најбоље прилагодио нашој филозофији и чврстини игре која нам је била потребна у оба правца. То су захтевала такмичења која играмо - рекао је Дејан Радоњић на конференцији за новинаре у хали Пионир.

        Црногорски стручњак није желео да каже да ли ће Шилб путовати у Русију, где Звезду у среду очекује дуел са Нижњим Новгородом у другом колу Еврокупа.

        - Све остале информације добићете од управе. У овом тренутку морамо да се фокусирамо на играче који су ту. Мечеви које смо одиграли показују да је форма у успону - навео је Радоњић.

        Тренер црвено-белих рекао је да је стање у екипи задовољавајуће, да нема повређених играча и да играчи у добром расположењу иду на пут у Русију.

        - Нижњи Новгород је тим који заслужује максимални респект. Мораћемо да одиграмо боље, посебно у одбрани у односу на меч са Билбаом. Неће бити нимало лако, гостујемо екипи која је квалитетно одиграла први део такмичења. У међувремену су довели Рочестија и са додатним квалитетом ушли у други круг.

        Утакмица другог кола Л групе Ласт 32 фазе Еврокупа игра се у среду у 16.30 по средњеевропском времену.

        Звезда је у првом колу савладала Билбао, а руски тим био је бољи од грчког Паниониса.

        Спортски журнал
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари